Πλεονεκτήματα και ανάγκη για ιδιωτική ασφάλιση υγείας

Κάθε ζωή που θα ήταν επιρρεπής σε κίνδυνο υγείας θα είχε σίγουρα μια ιδιωτική ασφάλιση εκτός από τις ομαδικές και κρατικές ασφάλειες. Πολλές χώρες προσφέρουν εκπτώσεις για ιδιωτικές ασφάλειες υγείας ενθαρρύνοντας τους πολίτες να έχουν μια δική τους.

Τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας σε σχέση με το Medicare και το δημόσιο νοσοκομειακό σύστημα είναι:

 • Κάποιος θα μπορούσε να απολαύσει πολυτέλεια όπως τηλεόραση ή τηλέφωνο για ψυχαγωγία όταν ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι για πολλές μέρες.
 • Ο χρόνος αναμονής μειώνεται όταν συμβαίνουν έκτακτα περιστατικά.
 • Άμεση θεραπεία και ραντεβού με γιατρό είναι δυνατή με ιδιωτική ασφάλιση υγείας.
 • Κάποιος μπορεί να επιλέξει τον γιατρό του. Πολλοί μπορεί να επιθυμούν να έχουν οικογενειακούς γιατρούς για τη συνεχή και παράτασή τους.
 • Κάποιος μπορεί να ζητήσει έναν ιδιωτικό θάλαμο όποτε τον βολεύει.
 • Τα ζευγάρια και οι άγαμοι πρέπει να πάνε για ιδιωτική ασφάλιση
 • Περισσότερη κάλυψη
 • Χαμηλό τέλος.

Ποιος ωφελείται περισσότερο από την ιδιωτική ασφάλιση υγείας;

Μερικές φορές ορισμένα θέματα θα ήταν πιο ευνοϊκά για ορισμένα άτομα παρά για άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, τα πιο επωφελή άτομα από τις ιδιωτικές ασφάλειες υγείας είναι:

 • Ηλικιωμένοι: Πολλές καταστάσεις, πολλές σχέσεις και σχεδόν ολόκληρη η κατάσταση της υγείας πάνε στραβά σε αυτό το στάδιο της ζωής.
 • Κακή υγεία: Άτομα με επιβράδυνση της υγείας από την παιδική τους ηλικία θα μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο.
 • Αθλητής: Ο αθλητισμός που είναι εξοικειωμένος με τον κίνδυνο μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο για την υγεία σας. Ως εκ τούτου, η ιδιωτική ασφάλιση θα ήταν πιο εφικτή.
 • Δραστηριότητα υψηλού κινδύνου: Εκτός από τον αθλητισμό, κάποια άλλη εργασία θα είχε μεγαλύτερη συγγένεια με τον κίνδυνο ζωής. Π.χ. άτομα που εργάζονται με μηχανές, χημικά εργοστάσια, εργοστάσια αμιάντου και πολλά άλλα.
 • Τα ζευγάρια χωρίς παιδιά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν για ιδιωτική ασφάλιση υγείας, καθώς αυτό θα ήταν πιο προσιτό και πιο εφικτό στις περιόδους θεραπείας In-Vitro.
 • Επιπλέον, οι θεραπείες In-Vitro δεν πετυχαίνουν με μία προσπάθεια, μπορεί να απαιτούν πολλές προσπάθειες ανάλογα με τη γυναικεία ποιότητα. Ως εκ τούτου, για την κάλυψη όλων αυτών των θεμάτων κατά την άνεσή μας θα χρειαζόταν ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Δημόσιο σύστημα έναντι ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

Η δημόσια ασφάλιση υγείας, αν και η καλύτερη με πολλές προσφορές, αποτυγχάνει να καλύψει σημαντικές δαπάνες πολυτέλειας, διαμονής και επείγουσας μεταφοράς και θεραπείας στα νοσοκομεία. Επίσης, αποτυγχάνει να καλύψει οπτικές, οδοντιατρικές, φυσιοθεραπευτικές θεραπείες.

Οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείας διασφαλίζουν ότι έχουν τον έλεγχο της δικής τους έκτακτης ανάγκης. Τα χρήματα δεν θα εμπόδιζαν ποτέ τους ανθρώπους να ασχοληθούν με πράγματα. Η δική της επιθυμία να επιλέξει νοσοκομείο, γιατρούς, περίοδο εφαρμογής και κόστος επίσης!

Ο Ρόλος της Ατομικής Ασφαλιστικής Αγοράς

Η ατομική ασφαλιστική αγορά θα έπαιζε διευρυμένο ρόλο στο σχέδιο του Μακέιν. Οι προτεινόμενες αλλαγές στον φορολογικό κώδικα θα ενθάρρυναν περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν τη δική τους κάλυψη και θα τους επέτρεπαν να αγοράσουν ασφάλειες από εταιρείες σε άλλες πολιτείες.

Αν και αυτό θα διεύρυνε τις επιλογές για υγιή άτομα, η επιτρεπόμενη αγορά μέσω κρατικών γραμμών θα καταργούσε τελικά την προστασία των καταναλωτών που ισχύουν επί του παρόντος σε ορισμένες πολιτείες, μειώνοντας πιθανώς την πρόσβαση για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με προβλήματα υγείας. Ο Μακέιν πρότεινε να καλυφθούν όσοι έχουν προϋπάρχουσες συνθήκες με την επέκταση των κρατικών δεξαμενών υψηλού κινδύνου.

Ο Ομπάμα προτείνει ένα Εθνικό Ανταλλακτήριο Ασφάλισης Υγείας όπου οι μικρές επιχειρήσεις, τα αυτοαπασχολούμενα άτομα και τα άτομα χωρίς κάλυψη θα μπορούσαν να αγοράσουν ένα ιδιωτικό ή δημόσιο πρόγραμμα παρόμοιο με αυτό που προσφέρεται σε μέλη του Κογκρέσου και ομοσπονδιακούς υπαλλήλους.

Οι μικρές επιχειρήσεις θα είναι επιλέξιμες για εκπτώσεις φόρου για την αντιστάθμιση των δαπανών πριμοδότησης και η οικονομική προσιτότητα για τις οικογένειες θα διασφαλίζεται μέσω της βοήθειας πριμοδότησης σε μια ολισθαίνουσα κλίμακα με βάση το εισόδημα.

Οι ασφαλιστές δεν μπορούσαν να απορρίψουν αιτούντες ή να χρεώσουν υψηλότερα ασφάλιστρα λόγω προϋπαρχόντων συνθηκών ή άλλων κινδύνων για την υγεία.

«Ο γερουσιαστής Ομπάμα προτείνει να αξιοποιηθούν οι ευρύτερες ομάδες κινδύνου στο σύστημα, ενισχύοντας τη μεγάλη κάλυψη που χορηγείται από τους εργοδότες και επεκτείνοντας το Medicaid και το κρατικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας για παιδιά, ενώ παράλληλα καθορίζει την ατομική ασφαλιστική αγορά με την προστασία των καταναλωτών, τα πρότυπα παροχών και το εισόδημα. premium βοήθεια», δήλωσε η Sara Collins, επικεφαλής συγγραφέας της έκθεσης και βοηθός αντιπρόεδρος στο The Commonwealth Fund.

«Το σχέδιο του γερουσιαστή McCain θα μετατοπίσει την κάλυψη μακριά από τους εργοδότες στην ατομική αγορά,

επιτρέποντας στους ανθρώπους να κάνουν τις δικές τους ασφαλιστικές επιλογές, αλλά ενδεχομένως να καθιστούν την κάλυψη μη προσιτή ή μη διαθέσιμη για όσους είναι μεγαλύτεροι ή έχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία».

Σχολιάστε