Πού να λάβετε ασφάλιση υγείας στη Μινεσότα χαμηλού κόστους

Αναζητάτε ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στη Μινεσότα που δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι; Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε ασφάλιση υγείας στη Μινεσότα χαμηλού κόστους με έναν αξιόπιστο μεταφορέα.

Κρατική Ασφάλιση Υγείας της Μινεσότα

Η Μινεσότα έχει μια σειρά από κρατικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα ασφάλισης για άτομα και οικογένειες χαμηλού εισοδήματος. Αυτά περιλαμβάνουν:

* Το πρόγραμμα Ιατρικής Βοήθειας της Μινεσότα, το οποίο παρέχει υγειονομική περίθαλψη σε κατοίκους της Μινεσότα χαμηλού εισοδήματος. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαφορετικό από το Medicare, το οποίο είναι ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα για άτομα άνω των 65 ετών και άτομα με αναπηρίες.

* Το πρόγραμμα Ιατρικής Φροντίδας Γενικής Βοήθειας της Μινεσότα, το οποίο παρέχει υγειονομική περίθαλψη σε κατοίκους της Μινεσότα χαμηλού εισοδήματος που δεν είναι επιλέξιμοι για προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης που χρηματοδοτούνται από την πολιτεία ή την ομοσπονδιακή χορηγία.

* Το σχέδιο φροντίδας της Μινεσότα, το οποίο παρέχει υγειονομική περίθαλψη σε χαμηλού εισοδήματος, ανασφάλιστους εργαζόμενους Μινεσότες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα προγράμματα ασφάλισης υγείας της Μινεσότα, καλέστε την υπηρεσία ανθρώπινων υπηρεσιών της κομητείας σας ή μεταβείτε στον ιστότοπο του Υπουργείου Υγείας της Μινεσότα στη διεύθυνση: health.state.mn.us/healthcare.html.

Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας

Υπάρχουν δύο τύποι προγραμμάτων ασφάλισης υγείας που είναι διαθέσιμα στη Μινεσότα. Αυτοί είναι:

* Προγράμματα αμοιβής για υπηρεσία (γνωστά και ως προγράμματα αποζημίωσης), τα οποία πληρώνουν για όλες ή το μεγαλύτερο μέρος των αμοιβών του γιατρού σας, των νοσοκομείων και του κόστους συνταγογραφούμενων φαρμάκων αφού πληρώσετε μια έκπτωση (συνήθως 500 $ έως 2.000 $). Αυτά τα προγράμματα σάς επιτρέπουν να επιλέξετε το γιατρό και το νοσοκομείο σας και είναι τα πιο ακριβά από τα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης.

* Διαχειριζόμενα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των HMO, PPO και POS, τα οποία πληρώνουν για τις αμοιβές του γιατρού σας, τις χρεώσεις νοσηλείας και το κόστος συνταγογραφούμενων φαρμάκων αφού πληρώσετε μια συμπληρωμή (συνήθως $5 έως $10 ανά επίσκεψη σε γιατρό). Με αυτά τα σχέδια αναθέτετε σε ένα δίκτυο γιατρών και νοσοκομείων. Τα PPO και τα POS σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε γιατρό ή νοσοκομείο εκτός δικτύου με επιπλέον χρέωση. Τα HMO είναι τα φθηνότερα από όλα τα προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης, ακολουθούμενα από PPO και POS.

Ασφάλιση υγείας χαμηλού κόστους

Για να αποκτήσετε ασφάλιση υγείας χαμηλού κόστους, πρέπει να αγοράσετε τιμές. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να μεταβείτε στο διαδίκτυο σε έναν ιστότοπο σύγκρισης ασφαλίσεων.

Σχολιάστε