Πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε ένα πρόγραμμα ασφάλισης για κατοικίδια

Η φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας υπερβαίνει το να του δίνετε τροφή και στέγη. φροντίζοντας να είναι υγιές και καλά συντηρημένο. Ως ιδιοκτήτης, είναι δική σας ευθύνη να φέρετε το γατάκι ή τον σκύλο σύντροφό σας για τακτικούς ελέγχους και ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι του έχουν χορηγηθεί κατάλληλα εμβόλια και φάρμακα όταν είναι άρρωστο. Όλα αυτά έχουν ένα τίμημα, αλλά η διαβεβαίωση ότι το αγαπημένο σας ζώο είναι ασφαλές σίγουρα θα τα νικήσει όλα.

Εάν αναζητάτε τις καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες για τα κατοικίδια ζώα σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί επίσης να είναι ακριβό. Ένα αγορασμένο πρόγραμμα σάς βοηθά να αντέξετε οικονομικά αυτά τα έξοδα και να παρέχετε τα καλύτερα οφέλη υγειονομικής περίθαλψης για τα αγαπημένα σας ζώα. Ποιους παράγοντες όμως πρέπει να αναζητήσετε σε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα;

Το κόστος

Όταν αποφασίζετε για ποιο σχέδιο να πάτε, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι θα σας παρέχει την καλύτερη κάλυψη και υπηρεσίες. Θα πρέπει επίσης να είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Εάν η εταιρεία προσφέρει υψηλές εκταμιεύσεις, πρέπει να εξετάσετε το κόστος της. Είναι απαραίτητο να αυξήσετε τις εκπτώσεις σας για να έχετε αρκετά χρήματα για αυτό;

Η υψηλότερη πληρωμή

Η μέγιστη πληρωμή είναι το υψηλότερο ποσό που επιστρέφεται από την ασφαλιστική εταιρεία. Έχει πέντε διαφορετικές κατηγορίες.

ένα. Ετήσιο – Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που η εταιρεία είναι έτοιμη να σας αποπληρώσει σε ετήσια βάση. Αλλά αν φτάσετε στην υψηλότερη ετήσια πληρωμή, δεν θα λάβετε επιστροφή για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.

σι. Διάρκεια ζωής – Αυτή είναι η αποζημίωση που σας δίνει η εταιρεία όσο το κατοικίδιό σας είναι ακόμα ζωντανό. Αλλά εάν επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση διάρκειας ζωής, το ζώο σας δεν θα λάβει άλλες καλύψεις από την εταιρεία.

ντο. Ανά περιστατικό – Αυτά είναι τα χρήματα που επιστρέφονται για κάθε ασθένεια ή τραυματισμό που αντιμετωπίζετε. Εάν επιτευχθεί αυτή η πληρωμή, δεν θα λάβει άλλες αποζημιώσεις για τη συγκεκριμένη ασθένεια ή ατύχημα.

ρε. Προκαθορισμένο πρόγραμμα παροχών – Αυτή είναι η αποζημίωση που δίνεται με βάση το πρόγραμμα που αναφέρεται. Προτού λάβετε ένα πρόγραμμα με αυτήν την πληρωμή, φροντίστε να ελέγξετε κάθε πρόγραμμα τελών που έχει γραφτεί.

μι. Ανά σώμα – Αναφέρεται στη διευθέτηση για κάθε σύστημα σώματος όπως το νευρικό, το αναπνευστικό και το μυϊκό σύστημα του σώματος. Εάν επιτευχθεί το όριο, δεν θα υπάρχει πλέον αποζημίωση για το συγκεκριμένο σύστημα σώματος.

Η Κάλυψη

Καλύπτουν διάφορους τραυματισμούς και ασθένειες. Εάν θέλετε το καλύτερο για τον σύντροφό σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι καλύπτει τα βασικά συστατικά όπως φάρμακα και τρόφιμα.

Σχολιάστε