Πραγματικά φτηνές συμβουλές ασφάλισης αυτοκινήτου – Ποια είναι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να λάβετε φθηνότερες προσφορές;

Η ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να είναι ένας ακριβός λογαριασμός για πολλούς ανθρώπους κάθε μήνα. Μερικοί άνθρωποι μόλις και μετά βίας μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, ή χειρότερα – προσπαθήστε να πάτε χωρίς αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι παράνομο να το κάνουν. Η προσπάθεια απόκτησης πραγματικά φθηνής ασφάλισης αυτοκινήτου είναι κάτι στο οποίο οι οδηγοί αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ενώ η χρήση ενός ιστότοπου που προσφέρει εισαγωγικά και εργαλεία σύγκρισης μπορεί να είναι χρήσιμη, δεν είναι όλα ίσα. Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε έναν τέτοιο ιστότοπο, ενδέχεται να μην λάβετε τα χαμηλά εισαγωγικά που θέλετε.

Για να λάβετε φθηνότερες προσφορές, ακολουθούν μερικές συμβουλές και “hacks” για να λάβετε προσφορές για ασφάλιση αυτοκινήτου:

• Γνωρίστε τους παράγοντες που επηρεάζουν τους τύπους των πολιτικών και των τιμών που λαμβάνετε. Ενώ πολλοί παράγοντες διαφέρουν από τη μια εταιρεία στην άλλη, υπάρχουν μερικοί που λαμβάνονται πάντα υπόψη: το ιστορικό και το ιστορικό οδήγησης, η ηλικία, το μοντέλο και η μάρκα του οχήματος που οδηγείτε, η πόλη και η πολιτεία, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το όχημα που θέλετε να ασφαλιστείτε, και πιστωτικό σκορ. Ορισμένοι παράγοντες, όπως το πού ζείτε και το πόσο χρονών είστε, δεν μπορούν να αλλάξουν. Για αυτούς που μπορούν, κάντε βελτιώσεις όσο καλύτερα μπορείτε.

• Ελέγξτε για κάθε δυνατή έκπτωση. Εάν έχετε στενή οικογένεια στο στρατό, για παράδειγμα, εσείς οι ίδιοι μπορεί να είστε σε θέση να λάβετε μειωμένη ασφάλιση αυτοκινήτου λόγω “εκπτώσεων συγγένειας”. Σε ορισμένες περιοχές, μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις παρακολουθώντας μαθήματα οδήγησης ασφαλείας. Ψάξτε επίσης για κουπόνια για συγκεκριμένο ιστότοπο και για εταιρεία.

Περισσότερες συμβουλές για πραγματικά φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου

• Δοκιμάστε να προσθέσετε έναν πιο έμπειρο οδηγό με καθαρό ιστορικό οδήγησης στο συμβόλαιό σας. Εάν είστε κάτω των 25 ετών ή έχετε κακό ιστορικό οδήγησης, μπορεί να είναι προς το συμφέρον σας να ζητήσετε από ένα μέλος της οικογένειας που έχει πεντακάθαρο ιστορικό οδήγησης και περισσότερη εμπειρία να συμμετάσχει στο συμβόλαιό σας. Εάν συμφωνούν με αυτό, ΜΗΝ τους απογοητεύσετε και ΜΗΝ κάνουν λάθη, καθώς το να ακολουθήσετε την ίδια πολιτική που θα μπορούσατε πραγματικά να βλάψετε τη δική τους βαθμολογία.

• Μάθετε τι να αναζητάτε όταν χρησιμοποιείτε πραγματικά φθηνούς ιστότοπους προσφοράς ασφάλισης αυτοκινήτου. Η χαμηλότερη προσφορά που λαμβάνετε μπορεί να μην είναι η καλύτερη, ανάλογα με το τι καλύπτει και τι όχι. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα εάν επιλέξετε το λάθος είδος πολιτικής. Κατανοήστε τι είδους κάλυψη περιλαμβάνει κάθε προσφορά και αποφασίστε εάν τα χρειάζεστε πραγματικά όλα ή εάν υπάρχει κάποια που μπορείτε να κάνετε χωρίς. Από την άλλη πλευρά, βεβαιωθείτε ότι δεν του λείπει τίποτα που ΘΑ χρειαστείτε.

Όποτε νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αναζήτηση πραγματικά φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, χρησιμοποιήστε έναν ποιοτικό, αξιόπιστο ιστότοπο. Ένας ιστότοπος που προτείνουν πολλοί άνθρωποι είναι το Esurance. Διατίθενται εκπτώσεις όλων των ειδών, οπότε ελέγξτε και δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποια από αυτές.

Σχολιάστε