Προσιτές συμβουλές ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

Οι πάροχοι ιδιωτικής ασφάλισης υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζουν να διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο. Τα νοσοκομεία είτε ιδιωτικά είτε δημόσια θα δέχονται μόνο ασθενείς που καλύπτονται από πρόγραμμα ασφάλισης υγείας. Η επιλογή να το κάνετε ιδιωτικά δεν είναι πάντα η φθηνότερη επιλογή, αλλά είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε συμβουλές που μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως για να βρείτε μια εξαιρετική συμφωνία από αυτή την άποψη. Αυτοί οι δείκτες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα καλό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

* Πρώτον, μην επιλέξετε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υγείας. Οι κύριοι τύποι προγραμμάτων που προσφέρονται είναι δύο και εκτός από την ολοκληρωμένη επιλογή, πρέπει να επιλέξετε το τυπικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Τα ακόλουθα είναι τα κύρια στοιχεία που αποτελούν αυτό το πρότυπο σχέδιο.

1. Υγειονομική περίθαλψη στο διαδίκτυο

2. Εργαστηριακές εξετάσεις

3. Φυσικοθεραπευτικές θεραπείες

4. Βασική φροντίδα

5. Εσωτερική και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη

6. Κατ’ οίκον νοσηλεία

Το να το ακολουθήσετε αυτό εγγυάται εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων σε σύγκριση με την ολοκληρωμένη επιλογή. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους διάφορους όρους με τους οποίους ισχύει και αυτό το τυπικό πρόγραμμα καθώς πωλείται από διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες. Ονομάζεται επίσης PrimeCare, Saver ή Assure μεταξύ άλλων.

* Μια άλλη συμβουλή κατά την αγορά ιδιωτικής ασφάλισης υγείας είναι να συγκρίνετε τιμές, προσφορές και εκπτώσεις. Είναι προς όφελός σας ότι υπάρχουν αμέτρητοι ιδιωτικοί ασφαλιστές που αναζητούν πελάτες σαν εσάς. Αφιερώστε χρόνο πριν λάβετε μια απόφαση και πηγαίνετε με ασφαλιστές που έχουν ελκυστικές προσφορές που προσθέτουν αξία.

Δεν πρέπει να περιμένετε τίποτα λιγότερο από όμορφα πακέτα που ακούγονται εξαιρετικά. Έχοντας αυτό κατά νου, διαβάστε μαρτυρίες ή κριτικές για να βεβαιωθείτε ότι οι εταιρείες δεν ακούγονται απλώς καλές, αλλά μάλλον είναι αυθεντικές με πραγματικές προσφορές σε προγράμματα και συμβόλαια ιδιωτικής ασφάλισης. Η επιλογή Patient Choice είναι ένας καλός κατάλογος για να σας βοηθήσει να συγκρίνετε τους ασφαλιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

* Μια άλλη απλή συμβουλή που μπορεί να σας γλιτώσει από πολύ πόνο και χρόνο είναι η σύσταση από την οικογένεια και τους φίλους. Ρωτήστε γύρω σας και γνωρίστε τα πλεονεκτήματα των διαφορετικών πολιτικών στην ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη.

* Να θυμάστε να διαβάζετε πάντα τα ψιλά γράμματα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και όσοι δεν επιθυμούν να δεχτούν αγενείς εκπλήξεις πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά όλο το κείμενο. Έχετε στα χέρια σας τη λίστα με τα οφέλη που θα καλυφθούν.

Να είστε προσεκτικοί με τους όρους που μιλούν για προϋπάρχουσες παθήσεις υγείας. Μόνο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις μπορεί να διεκπεραιωθεί η κάλυψη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Πολλοί είναι οι δείκτες που πρέπει να συμπεριληφθούν, αλλά τα παραπάνω είναι βασικά.

Σχολιάστε