Προσιτές τιμές ασφάλισης υγείας — Περισσότερες συμβουλές για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά

Προσιτές τιμές ασφάλισης υγείας: Σε αντίθεση με ό,τι ίσως νομίζατε, είναι πολύ εύκολο να προσελκύσετε χαμηλότερο ποσοστό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να επιτύχετε αυτό το σκοπό είναι πληροφορίες (να χρησιμοποιηθούν σωστά). Ας δούμε τις συμβουλές που χρειάζεστε για να αποκτήσετε φθηνότερες τιμές…

1. Θα πληρώσετε λιγότερα για ασφάλιση υγείας εάν είστε ευέλικτοι στην επιλογή των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης. Για να επιτύχετε τις φθηνότερες τιμές, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε γιατρούς και νοσοκομεία που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή δίκτυο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσετε τον αγαπημένο σας γιατρό.

Εάν το βλέπετε ως υπερβολική εγκατάλειψη, δεν μπορείτε να μειώσετε το ποσοστό σας με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ενώ είστε ευέλικτοι, μην αστειεύεστε με την ποιότητα που αποκτάτε.

2. Αξιολογήστε την κάλυψή σας από καιρό σε καιρό. Ακόμα κι αν αυτό δεν αποφέρει εξοικονόμηση πόρων, θα διασφαλίσει ότι έχετε πάντα επαρκή ασφάλιση υγείας. Αλλά τις περισσότερες φορές συμβαίνει ότι ένας από αυτούς τους ελέγχους δείχνει ότι έχετε περισσότερη κάλυψη από αυτή που χρειάζεστε.

Η ακύρωση μιας τέτοιας περιττής κάλυψης θα μειώσει το ποσοστό σας. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε κάλυψη για την οικογένειά σας και ένα από τα παιδιά σας μόλις μπήκε στο κολέγιο ή παντρεύτηκε, μπορεί να μην θυμάστε να το αφαιρέσετε από την οικογενειακή σας κάλυψη, εάν δεν ελέγχετε τακτικά ολόκληρο το συμβόλαιό σας. Μπορεί να σας συμβεί μόνο όταν λάβετε την ετήσια ειδοποίηση πληρωμής σας. Και θα μπορούσατε να είστε τόσο ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι το παιδί σας είναι τώρα στο κολέγιο ή είναι παντρεμένο που το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι ποια ασφαλιστική κάλυψη πρέπει να εγκαταλείψετε.

3. Ο μεγαλύτερος αριθμός προγραμμάτων ασφάλισης υγείας περιλαμβάνει περίπου δύο δωρεάν ιατρικές εξετάσεις. Επωφεληθείτε από αυτές τις ιατρικές εξετάσεις και θα εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα.

Οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων, επειδή το κόστος της θεραπείας παθήσεων στα καλοήθη στάδια είναι πολύ μικρότερο από τις κακοήθεις παθήσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο ασφαλιστής υγείας σας θα πληρώσει λιγότερα για να σας φροντίσει εάν οι ασθένειες εντοπιστούν έγκαιρα. Ως εκ τούτου, σας δίνουν φθηνότερες τιμές για να τους βοηθήσουν να εξοικονομήσουν.

4. Θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο και θα μειώσει το κόστος σας εάν αγοράσετε τις συνταγές σας μέσω Διαδικτύου. Η αγορά μέσω τηλεφώνου μπορεί επίσης να σας προσφέρει προσιτές τιμές. Το Διαδίκτυο μειώνει το κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας και οι φαρμακευτικές εταιρείες ή ομάδες που πωλούν τα φάρμακά τους διαδικτυακά το κάνουν σε φθηνότερες τιμές.

Αλλά για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από τη σωστή εταιρεία, ελέγξτε. Είναι πολύ εύκολο να το επαληθεύσετε ελέγχοντας έναν πόρο όπως το BBB. Αυτό είναι πραγματικά πολύ σημαντικό καθώς δεν θα θέλετε να ρισκάρετε τη ζωή σας στο όνομα της προσπάθειας εξοικονόμησης χρημάτων. Ο έλεγχος με το BBB στο διαδίκτυο και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς ενώ αγοράζετε σε φθηνότερες τιμές στο διαδίκτυο.

5. Ένας εύκολος αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε το ασφάλιστρό σας είναι να εγκρίνετε μια ΗΜΧ (Ηλεκτρονική Μεταφορά Χρημάτων). Αυτό εξουσιοδοτεί έναν ασφαλιστή να αποσύρει αυτόματα τις πληρωμές σας από τον λογαριασμό σας σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα. Αυτό εξοικονομεί κόστος αφαιρώντας την ανάγκη για ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιταγές. Επομένως, το ασφάλιστρο σας μειώνεται για να αντικατοπτρίζει το χαμηλότερο κόστος ασφάλισης.

6. Ενώ λαμβάνετε άλλα βήματα για να μειώσετε τα ποσοστά ασφάλισης υγείας, δείτε τι πρέπει να κάνετε για να αρχίσετε να απολαμβάνετε χαμηλότερες τιμές σήμερα. Επισκεφτείτε αξιόπιστους ιστότοπους προσφορών ασφάλισης και ζητήστε προσφορές. Επισκεφτείτε τουλάχιστον πέντε από αυτά για τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι δωρεάν, γρήγορο και εύκολο. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε τα σωστά στοιχεία σας καθώς συμπληρώνετε τα ερωτηματολόγια σε κάθε ιστότοπο. Στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε την προσφορά που αντιπροσωπεύει την καλύτερη τιμή/αξία από τις προσφορές που λαμβάνετε.

Σχολιάστε