Προσιτή ασφάλιση υγείας Τενεσί – Αυτά θα βοηθήσουν σημαντικά στη μείωση του ποσοστού σας

1. Χάστε βάρος και τα ποσοστά ασφάλισης υγείας θα μειωθούν. Ο ΔΜΣ ή ο Δείκτης Μάζας Σώματος είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τον υπολογισμό του κινδύνου σας για έναν φορέα. Όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία ΔΜΣ ενός ατόμου, τόσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά του.

Όταν η βαθμολογία σας ΔΜΣ είναι υψηλή, σημαίνει απλώς ότι το βάρος σας είναι πολύ μεγάλο για το ύψος σας. Τώρα μην περιμένετε μέχρι να χάσετε 30 κιλά, καθώς η απώλεια μόλις 5 κιλών μπορεί να σας ρίξει σε χαμηλότερη βαθμολογία ΔΜΣ που θα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερα ποσοστά.

2. Τα ομαδικά προγράμματα είναι φθηνότερα από τα μεμονωμένα σχέδια. Επομένως, επωφεληθείτε από αυτό εάν είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε ένα. Γίνεται ακόμη πιο αληθινό εάν είστε υπέρβαροι, καπνιστές ή μεγαλύτεροι.

Ένα ομαδικό πρόγραμμα θα σας εξοικονομήσει πολλά εάν έχετε μια προϋπάρχουσα πάθηση που καθιστά την ατομική ασφάλιση υγείας είτε πολύ ακριβή είτε δύσκολη. Ένα ομαδικό πρόγραμμα είναι ένας καλός τρόπος για να μειώσετε τα ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητα της κάλυψης που λαμβάνετε.

3. Μπορείτε να μειώσετε το ασφάλιστρό σας έως και 50% παίρνοντας και συγκρίνοντας προσφορές ασφάλισης υγείας από μια πολύ μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών εταιρειών. Οι λόγοι για αυτό είναι…

Υπάρχουν εκατοντάδες φορείς ασφάλισης υγείας στο Τενεσί και καθένας από αυτούς έχει διαφορετικά ποσοστά για κάθε προφίλ. Και, το γεγονός ότι ο γείτονάς σας πήρε την καλύτερη τιμή με τον ασφαλιστή Α δεν σημαίνει ότι το προφίλ σας θα λάβει επίσης προσιτές προσφορές από αυτόν. Μπορείτε να μάθετε μόνο λαμβάνοντας προσφορές.

Επομένως, κάντε ό,τι μπορείτε για να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες προσφορές από όσους περισσότερους μεταφορείς στην πολιτεία μπορείτε. Λάβετε αυτό υπόψη: Δεν μπορείτε να λάβετε προσφορές από πάρα πολλούς παρόχους. Για αρχή, λάβετε και συγκρίνετε προσφορές από τουλάχιστον πέντε ιστότοπους με εισαγωγικά. Κάνοντας αυτό θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε πολύ προσιτή ασφάλιση υγείας στο Τενεσί.

Σχολιάστε