Προσφορές ασφάλισης υγείας χωρίς να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας

Η λήψη προσφορών ασφάλισης υγείας χωρίς να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας είναι εύκολη και κάτι που πρέπει να κάνετε τώρα. Κάθε φορά που είστε συνδεδεμένοι σταματάτε όταν σας ζητηθεί ο αριθμός τηλεφώνου σας και η καλύτερη ώρα για να καλέσετε; Ναι…δεν αντέχω να με διακόπτει στο σπίτι…ειδικά ένας πωλητής.

Το να ζητάτε τον αριθμό τηλεφώνου σας είναι μια εισβολή που αποφεύγουν οι περισσότεροι. Τα κακά νέα είναι ότι δεν γνωρίζουν τις συνθήκες της αγοράς στην προσωπική ασφάλιση υγείας. Η ασφάλιση υγείας είναι ένα ακριβό, απαραίτητο κακό, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει ποτέ να πληρώνετε υπερβολικά. Το να ζητάς έναν αριθμό τηλεφώνου είναι απενεργοποίηση. Αλλά υπάρχουν καλά νέα…

Μπορείτε να λάβετε έως και εκατό προσφορές ασφάλισης υγείας χωρίς να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Σας ζητούνται τα ακόλουθα και μόνο τα ακόλουθα, για κάθε άτομο που προσπαθείτε να ασφαλίσετε:

· Ταχυδρομικός κώδικας

· Φύλο

· Ημερομηνια γεννησης

· Καπνιστής ή μη

· Μαθητής ή όχι

Αυτό είναι… χωρίς αριθμό τηλεφώνου… χωρίς ιατρικές ερωτήσεις.

Η γυναίκα μου και εγώ χρησιμοποιήσαμε αυτήν τη δωρεάν υπηρεσία χωρίς υποχρέωση για 8 χρόνια. Μισώ να ξοδεύω μια δεκάρα σε ασφάλιση κάθε είδους. Αλλά έχω τη διαβεβαίωση ότι πληρώνω το ελάχιστο ποσό για το συμβόλαιό μου.

Το συμπλήρωσα μόλις την άλλη μέρα…χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό…Έλαβα 112 διαφορετικές προσφορές συμβολαίου για να διαλέξω…οι προσφορές είχαν το μηνιαίο ασφάλιστρο, το όνομα της εταιρείας, τις εκπτώσεις, τις συνπληρωμές και ένα πραγματικό συν…θα μπορούσα να μάθω αν ο σημερινός γιατρός μου αποδέχτηκε αυτή την πολιτική.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τι είδους πολιτική αναζητάτε. Δεδομένου ότι είμαστε υγιείς, ασκούμαστε και τρώμε σωστά, αναζητούμε υψηλή εκπίπτουσα καταστροφική κάλυψη. Αυτά έχουν τα πολύ χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Αλλά οι τιμές ποικίλλουν πολύ… Εντόπισα μια εξοικονόμηση 684 $ ετησίως σε σχέση με αυτό που πληρώνω τώρα. Επομένως, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν τη δωρεάν υπηρεσία κάθε αρκετούς μήνες. Είναι εύκολο γρήγορα…και κανείς δεν θα τηλεφωνήσει.

Μόλις περιορίσετε την πολιτική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, συμπληρώστε μία αίτηση και μία μόνο αίτηση. Δεν είναι αυτό καλύτερο και πολύ πιο γρήγορο από το να μιλάς με πολλές δεκάδες πωλητές ή πωλήτριες. Αυτό θα έπρεπε να κάνετε για να λάβετε τον ίδιο όγκο πληροφοριών με κάθε άλλη υπηρεσία στον Ιστό.

Δεν θα προτιμούσατε να λάβετε προσφορές ασφάλισης υγείας χωρίς να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Να πώς…

Σχολιάστε