Προσφορές Ιδιωτικής Ασφάλισης Υγείας

Αν ψάχνετε για προσφορές ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, τότε υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. Σε αντίθεση με τα προγράμματα ασφάλισης υγείας που χρηματοδοτούνται από έναν εργοδότη, είστε αποκλειστικά μόνοι σας για να πληρώσετε το πλήρες τίμημα των μηνιαίων ασφαλίστρων. Δεν έχετε το πλεονέκτημα ότι ένας εργοδότης επιδοτεί μέρος των μηνιαίων αμοιβών πριμοδότησης και στη συνέχεια αφαιρεί το μερίδιό σας από τις πληρωμές ασφαλίστρων από τον μισθό σας με δολάρια προ φόρων. Ως εκ τούτου, ως αποτέλεσμα, το χρηματικό ποσό που πληρώνετε για τα μηνιαία ασφάλιστρά σας καταβάλλεται εξ ολοκλήρου από την τσέπη σας με δολάρια μετά από φόρους. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της αναζήτησης προσφορών ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Χάνεις τα φορολογικά οφέλη. (Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να επωφεληθείτε από τα φορολογικά οφέλη για το δικό σας πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας είναι για τυχόν ιατρικά έξοδα που υπερβαίνουν το ποσοστό του ετήσιου εισοδήματός σας που ορίζει η κυβέρνηση, το οποίο είναι κάπου στο 7 τοις εκατό.) Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι προσφορές ιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης που λαμβάνετε θα είναι συνήθως σημαντικά πιο ακριβές, ως αποτέλεσμα.

2. Ορισμένα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης επιβάλλουν περιόδους αναμονής σε προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις. Ο νέος νόμος περί υγειονομικής περίθαλψης που ψηφίστηκε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα απαγορεύει την άρνηση κάλυψης με βάση προϋπάρχουσες συνθήκες, αλλά δεν εμποδίζει τις ασφαλιστικές εταιρείες να επιβάλλουν αυτές τις περιόδους αναμονής. Επομένως, αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιδιώκετε να λάβετε προσφορές ιδιωτικής ασφάλισης υγείας.

3. Τα πλεονεκτήματα της απόκτησης προσφορών ιδιωτικής ασφάλισης είναι πολλά: Μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε όποιο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας ταιριάζει καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Δεν περιορίζεστε να επιλέγετε μόνο από μια περιορισμένη επιλογή προγραμμάτων, όπως θα έπρεπε να κάνετε εάν επιζητούσατε να αποκτήσετε ασφάλιση υγείας μέσω του εργοδότη σας. Είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή και να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας ή αφαιρώντας εξαρτώμενα άτομα ή αλλάζοντας τα ποσά κάλυψης. Αυτό έρχεται σε άμεση αντίθεση με τον περιορισμό στα προγράμματα ασφάλισης υγείας που βασίζονται στον εργοδότη που σας επιτρέπουν να κάνετε αλλαγές μόνο εάν συμβεί ένα “γεγονός που αλλάζει τη ζωή” ή μόνο κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας περιόδου εγγραφής.

4. Είναι σημαντικό να σταθμίζετε τις επιλογές σας στο πλαίσιο των δαπανών που δεν έχετε από την τσέπη σας. Οι πάροχοι ασφάλισης θα σας κάνουν να πιστεύετε ότι μόνο τα χρήματα που πληρώνετε απευθείας σε έναν ιατρικό πάροχο ταξινομούνται ως έξοδα “από την τσέπη σας” και ότι τα χρήματα που πληρώνετε απευθείας στην εταιρεία ασφάλισης υγείας δεν είναι. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκέφτεστε σαν έξυπνος καταναλωτής: Ανεξάρτητα από το αν πληρώνετε χρήματα στην εταιρεία ιατρικής ασφάλισης ή πληρώνετε χρήματα απευθείας στον γιατρό, όλα είναι χρήματα “από την τσέπη”, επειδή λεφτά ρέουν από την ίδια «τσέπη»! Μπορείτε είτε να επιλέξετε να πληρώσετε υψηλότερο ασφάλιστρο και χαμηλότερη έκπτωση. Ή μπορείτε να πληρώσετε χαμηλότερο ασφάλιστρο και υψηλότερη έκπτωση. Στο τέλος, συνοψίζεται πραγματικά στο πόσα συνολικά χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για ιατρικά έξοδα ετησίως.

Σχολιάστε