Πώς να επιλέξετε την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για σκύλους

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στον σκύλο σου. Εάν πρέπει να τον πάτε σε έναν ακριβό κτηνίατρο, τότε θα χαρείτε που είχατε την προνοητικότητα να ασφαλιστείτε. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν προσπαθείτε να βρείτε την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για σκύλους.

Εμπειρία

Πρώτα και κύρια, θα θέλετε να δείτε πόσο καιρό η εταιρεία έχει στη διάρκεια των εργασιών της. Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, όσο πιο έμπειρη είναι η εταιρεία, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα, καθώς οι μεγαλύτερες εταιρείες δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή.

Αδεια

Πριν εξετάσετε οτιδήποτε, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία έχει άδεια να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πολιτεία σας. Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε και το μέλλον. Εάν σκοπεύετε ποτέ να μετακομίσετε και να πάρετε τον σκύλο σας μαζί σας, η εταιρεία θα πρέπει να έχει άδεια και σε αυτήν την κατάσταση.

Κόστος

Φυσικά, σίγουρα θα θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο κόστος της ασφάλισης του σκύλου σας. Περιττό να πούμε ότι τα φθηνότερα σχέδια δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος. Αντίθετα, μπορεί να μην χρειάζεστε απαραίτητα ούτε το πιο ακριβό πρόγραμμα στην αγορά. Λάβετε υπόψη την κατάσταση του σκύλου σας και τον προϋπολογισμό σας. Όπως και με άλλα είδη ασφάλισης, να είστε προετοιμασμένοι για αυξήσεις ασφαλίστρων στο μέλλον. Θα αυξηθούν ιδιαίτερα καθώς ο σκύλος σας μεγαλώνει.

Όταν εξετάζετε τις λεπτές λεπτομέρειες του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σκύλου σας, βεβαιωθείτε ότι προσέχετε το όριο πληρωμής. Αυτό είναι το μέγιστο ποσό που θα πληρώσει η εταιρεία για οποιαδήποτε αξίωση. Εάν έχετε όριο πληρωμής 1.000 $ και λογαριασμό κτηνιάτρου 4.500 $, θα πρέπει να καλύψετε τη διαφορά.

Εκπτώσεις

Η καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία σκύλων θα προσφέρει κάποιου είδους εκπτώσεις. Ένα από τα πιο συνηθισμένα είναι για ιδιοκτήτες πολλαπλών κατοικίδιων ζώων. Εάν τα καλύψετε όλα με μία εταιρεία, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Αξιώσεις

Όταν ψάχνετε να λάβετε ασφάλιση για τον σκύλο σας, βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε υπόψη τη διαδικασία αξιώσεων. Θα θέλετε να πάει όσο πιο ομαλά γίνεται. Ορισμένες εταιρείες απαιτούν από εσάς να πληρώσετε ολόκληρο τον λογαριασμό στον κτηνίατρο και μετά να περιμένετε να σας επιστρέψουν τα χρήματα.

Άλλοι σας αναγκάζουν να συμπληρώσετε τις φόρμες από τον κτηνίατρο ως μέρος της διαδικασίας αξιώσεων. Μερικές φορές οι ασφαλιστικές εταιρείες περιορίζουν τον κτηνίατρο στον οποίο μπορείτε να πάτε τον σκύλο σας. Εάν τον μεταφέρετε σε ένα που είναι εκτός δικτύου, θα πρέπει να πληρώσετε υψηλότερο κόστος.

Ευεξία

Δεν χρειάζεται να πάτε στον κτηνίατρο μόνο όταν κάτι δεν πάει καλά. Ο σκύλος σας πρέπει να επισκέπτεται τον κτηνίατρο τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για μια εξέταση ευεξίας ούτως ή άλλως. Εφόσον αυτό συνιστάται ιδιαίτερα, αναζητήστε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για σκύλους που θα καλύπτει την προληπτική φροντίδα. Μπορεί να μην καλύπτει όλους τους τομείς όπως οδοντιατρικούς καθαρισμούς, εμβολιασμούς και φαρμακευτική αγωγή κατά της καρδιάς.

Το να έχετε ασφάλιση για το σκυλί σας θα ήταν σίγουρα χρήσιμο εάν εμφανιστεί κάτι σημαντικό απροσδόκητα. Εάν αποφασίσετε να το αποκτήσετε, τότε έχετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές, ώστε να βρείτε την καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία για σκύλους.

Σχολιάστε