Σημασία μιας προσαρμοσμένης πολιτικής για αθλητικά άλογα

Η ιδιοκτησία ενός αθλητικού αλόγου μπορεί να είναι ακριβή, με τους ιδιοκτήτες όχι μόνο να αγοράζουν τακτικά ζωοτροφές, να πληρώνουν τα έξοδα πεταλωτή, να αγοράζουν κλινοσκεπάσματα αλόγων και πολλά άλλα, αλλά πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τους υψηλότερο κόστος, όπως οι αμοιβές κτηνιάτρων. Η ιππασία ταξινομείται ως άθλημα υψηλού κινδύνου, επομένως συνιστάται ιδιαίτερα οι ιδιοκτήτες και οι αναβάτες να συνάπτουν εξατομικευμένες αθλητικές ασφάλειες για να καλύψουν δυνητικά μεγαλύτερες αμοιβές κτηνιάτρων, ιατρικά έξοδα και ακόμη και νομικές αμοιβές.

Η «Ασφάλιση Αθλητικών Ιπποειδών» μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να έχουν το μυαλό και την οικονομική ασφάλεια. Ωστόσο, η αγορά αυτού του είδους ασφάλισης μπορεί να είναι αποθαρρυντική, με τόσους πολλούς ασφαλιστές σε αυτόν τον τομέα να προσφέρουν τόσες πολλές διαφορετικές πολιτικές. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το «Equine Compare» για να συγκρίνουν τα συμβόλαια, προκειμένου να επιλέξουν τον καλύτερο ασφαλιστή για αυτούς και το πιο κατάλληλο προσαρμοσμένο και προσαρμοσμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προβάλλουν τις πολιτικές δίπλα-δίπλα σε έναν σαφή και απλό πίνακα αποτελεσμάτων. Τα αποτελέσματα μπορούν επίσης να φιλτραριστούν ανάλογα με τις ανάγκες του αλόγου και του ιδιοκτήτη του αλόγου. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη όταν συγκρίνετε την ασφάλιση:

Η ηλικία του αλόγου σας

Οι Ασφαλιστές αλόγων έχουν τους δικούς τους κανόνες για την ηλικία του ζώου για το τυπικό τους άλογο και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια βετεράνων αλόγων. Ως γενικός εμπειρικός κανόνας, τα αθλητικά άλογα ηλικίας 16 ετών και άνω θεωρείται ότι ταιριάζουν στην κατηγορία των βετεράνων, επομένως θα χρειαστούν πολιτική βετεράνων. Ο πίνακας Equine Compare Horse Insurance δείχνει τις τυπικές και βετεράνικες πολιτικές κάλυψης αλόγων ανάλογα με την ηλικία του αλόγου.

Σε τι θα χρησιμοποιηθεί το άλογό σας;

Οι ιδιοκτήτες αθλητικών αλόγων πρέπει να δηλώσουν στους ασφαλιστές το επίπεδο ιππασίας / εργασίας που θα κληθεί να κάνει το ζώο. Αυτό μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τους όρους της πολιτικής και το κόστος της κάλυψης. Οι ασφαλιστές μπορούν να τοποθετήσουν το ζώο σε μια κατηγορία όπως μη συνδεδεμένη, συνδεδεμένη ή ανταγωνιστική. Αυτές οι κατηγορίες διαφέρουν μεταξύ των ασφαλιστών.

Η αξία του αθλητικού σας αλόγου

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να πληρώσουν από χίλιες έως δεκάδες χιλιάδες λίρες για ένα άλογο, ανάλογα με το επίπεδο ιππασίας και τη γραμμή φυλής που επιλέγουν. Οι ασφαλιστές βασίζουν το κόστος του συμβολαίου στην αξία του ζώου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Equine Compare δεν εμφανίζει το κόστος των ασφαλίστρων ασφάλισης αλόγων στον πίνακα αποτελεσμάτων. υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι ιδιοκτήτες πρέπει πραγματικά να λάβουν μια προσαρμοσμένη προσφορά από την εταιρεία για να βεβαιωθούν ότι η ασφάλιση είναι η καλύτερη για τις δικές τους περιστάσεις. Ο γενικός εμπειρικός κανόνας είναι ότι όσο μεγαλύτερη είναι η αξία του αλόγου, τόσο υψηλότερο θα είναι το ασφάλιστρο.

Πριν επιλέξετε μια συγκεκριμένη πολιτική, είναι πάντα σημαντικό να ψωνίζετε και να ζητάτε μερικές προσφορές ασφάλισης αλόγωνγια να βεβαιωθείτε ότι θα καταλήξετε με την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Οποιαδήποτε πληροφορία περιλαμβάνεται σε αυτό το άρθρο είναι η γνώμη του συγγραφέα και δεν σχετίζεται με κανένα τρίτο μέρος

Σχολιάστε