Συγκρίνετε Φτηνές ασφάλειες αυτοκινήτου: Ένας γρήγορος οδηγός για την κατανόηση των τιμών και της κάλυψης ασφάλισης αυτοκινήτου

Το να σε τραβήξουν και να μην έχεις καμία ασφάλεια για να δείξεις στον αξιωματικό θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τουλάχιστον, θα επιβληθεί πρόστιμο με μερικές εκατοντάδες δολάρια για οδήγηση ανασφάλιστου. Όλοι υποχρεούνται νομικά να έχουν κάποια μορφή ασφάλισης αυτοκινήτου για να οδηγούν τα περισσότερα οχήματα, αν και ο τύπος της απαιτούμενης κάλυψης ποικίλλει σε κάθε πολιτεία. Γνωρίστε τους νόμους της πολιτείας σας και ξεκινήστε την αναζήτηση για εισαγωγικά. Συγκρίνετε φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου για να αποφασίσετε ποια θα είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά. Ωστόσο, αποφασίστε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς οικονομικά – τα ασφάλιστρα ή η έκπτωση.

Δεν είναι μυστικό ότι οι προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, πολλοί από τους οποίους είναι προσωπικοί, όπως η ηλικία σας, το ιστορικό οδήγησης, το πιστωτικό σκορ και ούτω καθεξής. Η οδήγηση σε ορισμένες περιοχές θα είναι πιο ακριβή από ό,τι σε άλλες λόγω των οδικών συνθηκών, της μέσης κυκλοφορίας, του ποσοστού εγκληματικότητας και της τοπικής νομοθεσίας. Σε μια πόλη με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας, πιθανότατα θα κοστίσει περισσότερο η ασφάλιση αυτοκινήτου, εκτός αν έχετε εγκαταστήσει ένα καλό σύστημα συναγερμού στο αυτοκίνητό σας.

Όσον αφορά την ηλικία, συνήθως κοστίζει επιπλέον χρήματα για να ασφαλιστεί ένας μαθητής λυκείου ή κολεγίου. Πολλοί έφηβοι οδηγοί πρέπει να προστεθούν στην πολιτική των γονέων τους. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις σε φοιτητές που διατηρούν υψηλό ΣΔΣ και παρακολουθούν μαθήματα οδήγησης. Ακόμα κι αν είστε άνω των 25 ετών, μπορείτε να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε μαθήματα ή προγράμματα ασφαλούς οδήγησης και μπορεί να δικαιούστε κάποιου είδους έκπτωση.

Ποιοι παράγοντες θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε τη φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου

Είναι παράγοντες όπως αυτοί που πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν συγκρίνετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου. Δεν είστε ευχαριστημένοι με τις τιμές που παίρνετε; Επικοινωνήστε με κάθε μεμονωμένη εταιρεία για να δείτε τι είδους εκπτώσεις προσφέρει και πόσο εύκολο θα είναι για εσάς να λάβετε αυτές τις εκπτώσεις.

Θα πρέπει πάντα να ορίζετε τις ίδιες εκπτώσεις για κάθε τιμή που συγκρίνετε για μια ρεαλιστική ιδέα του τι θα πληρώσετε, τόσο για τις πληρωμές όσο και από την τσέπη σας πριν ξεκινήσει η κάλυψη. Εάν έχετε ένα παλαιότερο όχημα που δεν θα πληρώσει το κόστος αντικατάστασης ή επισκευής, τότε ίσως θελήσετε να ρισκάρετε μια υψηλότερη έκπτωση για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα στις πληρωμές.

Θα θελήσετε επίσης να αποφασίσετε εάν θέλετε περισσότερη κάλυψη από ό,τι ακριβώς είναι η ελάχιστη νομική απαίτηση στην πολιτεία σας. Συνήθως απαιτείται κάλυψη αστικής ευθύνης, αλλά δεν απαιτείται σύγκρουση και τραυματισμός. Αξίζει επίσης να εξεταστεί η πλήρης κάλυψη, σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας υποστεί ζημιά από κάποιο άλλο μέσο που δεν ήταν σύγκρουση. Για άλλη μια φορά, με πράγματα όπως χαρακτηριστικά ασφαλείας και συναγερμοί, πιθανότατα θα μπορείτε να λάβετε έκπτωση.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εκπτώσεις και πώς να το κάνετε συγκρίνετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου εξετάζοντας την ασφάλεια και όλα όσα προσφέρει. Είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε καλές προσφορές για κάλυψη αυτοκινήτων.

Σχολιάστε