Συμβουλές ασφάλισης κατοικίδιων ζώων που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, οι άτακτοι τετράποδοι γούνινοι φίλοι μας, όπως οι γάτες και οι σκύλοι μας, μεταξύ άλλων, είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες ή τραυματισμούς, ειδικά αν περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ανησυχούν ότι δεν θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για τα κατοικίδιά τους. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι μια έξυπνη επιλογή για να σας βοηθήσει με τα κτηνιατρικά έξοδα. Αλλά πριν αποφασίσετε τελικά, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στις ασφαλιστικές επιλογές σας για κατοικίδια.

Αρχικά, υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφάλισης κατοικίδιων για να διαλέξετε. Ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας κατοικίδιων ζώων αποζημιώνει στον ιδιοκτήτη του κατοικίδιου την καλυπτόμενη κτηνιατρική περίθαλψη και καθορίζει αναλυτικά τις καλυπτόμενες θεραπείες, τη διάρκεια ζωής ή τα μέγιστα όρια ανά ασθένεια. Όπως θα δείτε παρακάτω, το κόστος ενός συμβολαίου ασφάλισης υγείας κατοικίδιων ζώων θα ποικίλλει ανάλογα με το ύψος της κάλυψης, τον τύπο κάλυψης, τη γεωγραφική τοποθεσία, τον τύπο του κατοικίδιου ζώου (είδος), τη φυλή και την ηλικία του, ακόμη και αν ψεκάζεται ή στειρωμένα. Ελέγξτε αυτούς τους Επτά (7) Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης κατοικίδιων ζώων:

1. Είδος Κάλυψης

Για τον τύπο της κάλυψης, ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ασφάλισης κατοικίδιων ζώων είναι η ασθένεια του κατοικίδιου, το ατύχημα ή η τακτική φροντίδα. Όταν το εξετάζετε αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιες παροχές καλύπτονται και ποιες δεν καλύπτονται. Γενικά, όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό της κάλυψης, τόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό της πριμοδότησης. Εάν αναλάβετε μεγαλύτερο μερίδιο για την κτηνιατρική φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας, το ασφάλιστρο θα είναι μικρότερο. Η επιλογή να μην καλύψετε τη συνήθη φροντίδα του κατοικίδιου ζώου σας θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος της ασφάλισης.

2. Όρια πολιτικής

Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ασχολείστε με τα όρια συμβολαίου είναι η έκπτωση, η συμπληρωμή, το ανώτατο όριο περιστατικών, το ετήσιο ανώτατο όριο επειδή αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος της ασφάλισης. Θα πρέπει να καθορίσετε πόσα πρέπει να πληρώσετε προτού η Εταιρεία Ασφάλισης Κατοικίδιων Ζώων αποζημιώσει τα έξοδα. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ποιο μέγιστο ποσό καταβάλλεται ανά περιστατικό ή ασθένεια καθώς και τα ετήσια ανώτατα όρια. Για να αποκτήσετε μια πιο προσιτή ασφάλιση κατοικίδιων ζώων, συνιστάται να επιλέξετε υψηλότερη έκπτωση, υψηλότερη συνδρομή και χαμηλότερο ετήσιο μέγιστο.

3. Γεωγραφική Θέση

Δεδομένου ότι το κόστος του κτηνιάτρου διαφέρει σημαντικά μεταξύ των περιοχών, η τοποθεσία όπου ζείτε επηρεάζει το ασφάλιστρο. Γενικά, το κόστος της κτηνιατρικής περίθαλψης είναι πολύ ακριβό σε μια μεγάλη πόλη παρά σε μια μικρή πόλη, γεγονός που επηρεάζει τα ποσοστά αποζημίωσης.

4. Είδος Ζώου

Ορισμένα κατοικίδια τείνουν να έχουν περισσότερα προβλήματα ασθένειας ή ατυχήματος από άλλα. Όπως για παράδειγμα, οι σκύλοι έχουν περισσότερους τραυματισμούς και προβλήματα υγείας από τις γάτες. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ ακριβό να ασφαλίσεις έναν σκύλο παρά μια γάτα.

5. Ράτσα Pet

Υπάρχουν ορισμένες ράτσες σκύλων και γατών που έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από άλλες ράτσες. Ο ασφαλιστής λαμβάνει υπόψη αυτόν τον παράγοντα για να υπολογίσει το ασφάλιστρο που πρέπει να πληρώσετε για να ασφαλίσετε το κατοικίδιό σας.

6. Age of Pet

Η ηλικία του κατοικίδιου ζώου σας επηρεάζει επίσης το κόστος της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Γενικά, τα κατοικίδια που έχουν ηλικία μεταξύ 8 εβδομάδων και 5 ετών δίνονται με τις καλύτερες τιμές. Για αυτά τα μεγαλύτερα κατοικίδια, το ασφάλιστρο θα είναι υψηλότερο επειδή συνήθως έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας από τα νεότερα.

7. Στειρωμένα και Στειρωμένα Κατοικίδια

Συνήθως αυτές οι στειρωμένες ή στειρωμένες γάτες και σκύλοι λαμβάνουν χαμηλότερο ασφάλιστρο επειδή έχουν μικρότερο κίνδυνο να έχουν ασθένειες και ασθένειες.

Σχολιάστε