Συμβουλές για αγορές μέσω Διαδικτύου για Υπηρεσίες Υγείας στο σπίτι

Υπάρχουν πολλά είδη υπηρεσιών υγείας στο σπίτι, τόσο παραδοσιακές όσο και μη. Οι υπηρεσίες νοσηλείας και βοηθών κατ’ οίκον, οι θεραπευτές μασάζ που επισκέπτονται το σπίτι, οι φυσιοθεραπευτές, ακόμη και οι θεραπευτές ομορφιάς που κάνουν μασάζ προσώπου θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως υπηρεσία υγείας στο σπίτι. Οποιαδήποτε βοήθεια στο σπίτι χρειάζεστε, πιθανώς υπάρχει κάποια υπηρεσία ή άτομο που είναι πρόθυμο να την παράσχει.

Οι ηλεκτρονικές αγορές για υπηρεσίες υγείας στο σπίτι μπορεί να είναι βολικές και εύκολες, αλλά πρέπει να προσέχετε λίγο πριν αποφασίσετε για μια υπηρεσία. Ακολουθούν επτά συμβουλές για online αγορές για υπηρεσίες υγείας στο σπίτι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Πριν αναζητήσετε έναν επαγγελματία υγείας για να σας παρέχει βοήθεια στο σπίτι, πρέπει να προσδιορίσετε με σαφήνεια τις δικές σας ανάγκες. Τι ακριβώς ελπίζετε να πετύχετε; Τι είδους άτομο πιστεύετε ότι θα μπορούσε να σας βοηθήσει καλύτερα; Τι είδους εργασίες πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνουν για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας; Πόσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να πληρώσετε; Πόσο χρόνο πιστεύετε ότι θα έπρεπε να περνούν τακτικά στο σπίτι σας;

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ. Αναζητήστε πρακτορεία και επαγγελματικές οργανώσεις με μέλη που εργάζονται και ιδιωτικά. Μόλις τα έχετε στη λίστα, ελέγξτε τα. Διαβάστε τις πληροφορίες στους ιστότοπούς τους και αφαιρέστε τους αριθμούς τηλεφώνου επικοινωνίας για να τους καλέσετε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. Έχουν επαγγελματική ιδιότητα μέλους και, εάν χρειάζεται, κρατική εγγραφή; Οι υπάλληλοι ή οι εργολάβοι τους έχουν επαγγελματικά προσόντα και επαγγελματικές συνδρομές; Μπορείτε να ζητήσετε κάποιον συγκεκριμένου φύλου; Οι πάροχοι υπηρεσιών που επισκέπτονται το σπίτι καλύπτονται από ασφάλιση;

ΤΙΜΗΣ. Πρέπει να ρωτήσετε για το κόστος της υπηρεσίας. Πρέπει να ρωτήσετε εάν υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός ωρών χρέωσης, είτε εργάστηκε είτε όχι. Ορισμένα πρακτορεία, για παράδειγμα, θα χρεώνουν τουλάχιστον τρεις ώρες ακόμη και αν η εργασία διαρκεί μόνο μία ώρα.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. Ζητήστε αναφορές, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών επικοινωνίας, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε πρακτορείο. Είτε τηλεφωνήστε μόνοι σας στους διαιτητές, είτε ζητήστε από κάποιον που εμπιστεύεστε να κάνει τις κλήσεις για εσάς. Εάν πρόκειται να έχετε κάποιον στο σπίτι σας που παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με την υγεία, πρέπει να είστε σίγουροι για την καλή του πίστη. Παρόλο που οι εταιρείες έχουν αυτόν τον ρόλο, δεν μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τον εκπληρώνουν. Η επικοινωνία με άτομα που έχουν απασχολήσει το άτομο που ενδιαφέρεστε να προσλάβετε, βοηθά στην αποφυγή λαθών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ. Έχετε ιδιωτική κάλυψη υγείας; Εάν ναι, επικοινωνήστε με τον παροχέα σας για να δείτε εάν θα καλύψει όλα ή μέρος των εξόδων. Ίσως εκπλαγείτε.

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. Αφού έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, πάρτε μια απόφαση. Αναζητήστε τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας, τιμής, αξιοπιστίας και εγγυήσεων.

Οι ηλεκτρονικές αγορές για μια υπηρεσία υγείας στο σπίτι μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο, αλλά απαιτούν επίσης πρόσθετες διασφαλίσεις για να διασφαλιστεί η γνησιότητα του παρόχου. Εάν ακολουθήσετε τις επτά συμβουλές που δίνονται σε αυτό το άρθρο, είστε σε καλή θέση να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία υγείας στο σπίτι για τις ανάγκες σας.

Σχολιάστε