Σχέδια Οικογενειακής Ιατρικής Ασφάλισης και επίσης τις Απαιτήσεις Υγειονομικής Περίθαλψης των Αγαπημένων σας Προσώπων

Παρά την καθεμία από τις καινοτομίες στη σύγχρονη ιατρική, μπορεί εύκολα να είναι μια πρόκληση σε ένα κοινό σπίτι της εργατικής τάξης όταν ένα μέλος αρρωσταίνει. Το αλίευμα δεν αφορά τη δύναμη των φαρμάκων ή τις επεμβάσεις, αλλά την πρόσβαση. Η υγειονομική περίθαλψη μπορεί εύκολα να είναι εξαιρετικά δαπανηρή για το κανονικό άτομο σήμερα, εκτός αν γνωρίζετε για την οικονομική μεγάλη ιατρική ασφάλιση και τι ακριβώς μπορεί να κάνει εύκολα στην περίπτωσή σας και την οικογένειά σας.

Όλα για την Ασφαλιστική κάλυψη

Τα προγράμματα οικογενειακής ιατρικής ασφάλισης επικεντρώνονται στην κάλυψη. Αυτό αφορά τις διαφορετικές ποικιλίες συνθηκών υγείας και δραστηριοτήτων υγειονομικής περίθαλψης που θα χρηματοδοτήσει το σχέδιό σας. Τα περισσότερα μεγάλα σχέδια υγείας καλύπτουν βασικές αρχές όπως τα ταξίδια στο γιατρό, τα έξοδα παραμονής στο νοσοκομείο, την περίθαλψη σε εξωτερικούς ασθενείς και τα ταξίδια στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης. Άλλα πράγματα που μπορεί να καλύψει η κάλυψή σας περιλαμβάνουν κατ’ οίκον υγειονομική περίθαλψη και προληπτικές θεραπείες.

Μπορεί επίσης εύκολα να πληρώσει χρήματα για ορισμένα από τα φάρμακα που σας προτείνουν οι γιατροί. Μπορείτε πάντα να ρωτάτε τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψης όταν υπάρχει κενό στην κάλυψη από το σχέδιο για οποιοδήποτε από τα συνταγογραφούμενα φάρμακα κάποιου. Μπορείτε να λάβετε τη φροντίδα του φαρμάκου με ιδιαίτερη προσοχή, εάν έχετε μια περίπτωση εξαιτίας του.

Η πρόσθετη κάλυψη της κύριας ιατρικής ασφάλισης μπορεί να περιλαμβάνει οδοντιατρική, όραση και εξειδικευμένη φροντίδα, θεραπεία κακής χρήσης ουσιών που δημιουργούν συνήθεια και ψυχολογική υγειονομική περίθαλψη. Ορισμένα σχέδια τα παρέχουν ως πρόσθετα με ένα βασικό σχήμα.

Η προστασία των ιατρικών εξόδων που επισημαίνονται με την ένδειξη “καταστροφικό” πραγματοποιείται συνήθως από μια ξεχωριστή πολιτική ή ως το σημαντικό πρόσθετο στο υπάρχον πρόγραμμά σας. Αυτό ασχολείται με μεγάλες δαπάνες ιατρικής περίθαλψης όπως μεγάλα ιατρικά προβλήματα, προσωπικές νοσοκόμες, μίσθωση ιατρικών εργαλείων, εργαστηριακές εργασίες και σημαντικές χειρουργικές επεμβάσεις. Κατά καιρούς, έχουν επίσης κάτι που ονομάζεται “συνασφάλιση”, όπου τόσο εσείς όσο και ο προμηθευτής σας μοιράζεστε τα προστατευόμενα κόστη που υπερβαίνουν το εκπεστέο ποσό.

Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα προγράμματα οικογενειακής ιατρικής ασφάλισης δεν καλύπτουν τη μητρική φροντίδα. Αυτά που προσφέρουν μητρική φροντίδα συνήθως απαιτούν ένα έτος μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος του συμβολαίου σας για κάλυψη. Επιπλέον, πολλά σχέδια δεν καλύπτουν ορισμένους τύπους οδοντιατρικών επεμβάσεων και αισθητικών επεμβάσεων.

Επιλογή του σχεδίου σας

Οι τιμές για τα σχέδια είναι στους κανονισμούς κάθε συγκεκριμένης πολιτείας, επομένως οι κανόνες μπορούν εύκολα να διαφέρουν ανάλογα με το σπίτι ή/και την εργασία σας. Αυτό σημαίνει ότι τα ασφάλιστρα είναι συνήθως παρόμοια για οποιαδήποτε δεδομένη κάλυψη. Η διαφορά είναι συνήθως στον τύπο και το επίπεδο κάλυψης που επιλέξατε.

Το βασικό μέρος όταν επιλέγετε προγράμματα οικογενειακής ιατρικής ασφάλισης είναι να γνωρίζετε τι θα χρειαστείτε. Ένα λεπτομερές σχέδιο μπορεί εύκολα να κοστίσει πολύ με τα πρόσθετα στο βασικό πακέτο. Απλώς αποκτήστε κάλυψη για ό,τι χρειάζεται το νοικοκυριό σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό μπορεί εύκολα επίσης να προστατεύσει την οικονομική σας κατάσταση από εξάλειψη σε περίπτωση καταστροφικής ασθένειας.

Τέλος, συνεργαστείτε με ιατρικούς παρόχους που έχουν μεγάλη υπόσταση. Εκτός από δίκαιες και επαγγελματικές συναλλαγές, αυτά προσφέρουν τα καλύτερα προγράμματα οικογενειακής ιατρικής ασφάλισης που μπορείτε εύκολα να αντέξετε οικονομικά. Με αυτόν τον τρόπο, οι δικοί σας προστατεύονται και το ίδιο και τα οικονομικά σας.

Σχολιάστε