Σχέδιο φροντίδας κατοικίδιων ζώων Ανασκόπηση ασφάλισης κατοικίδιων ζώων

Το Petshealth κυκλοφορεί από το 1997 και προσφέρει προσαρμόσιμη ασφαλιστική κάλυψη για γάτες με βάση τέσσερα αυξανόμενα επίπεδα προστασίας. Προσφέρουν επίσης εξοικονόμηση δέκα τοις εκατό εάν αγοράσετε κάλυψη για πολλά κατοικίδια. Σε αυτήν την ανασκόπηση θα ρίξουμε μια ματιά στα διάφορα σχέδια που έχει να προσφέρει το Petshealth Care Plan σε εσάς και τη γάτα σας και την κάλυψη που παρέχουν οι πολιτικές τους.

Η Petshealth λειτουργεί υπό τη μητρική τους εταιρεία The Hartville Group, Inc., μια από τις παλαιότερες και καθιερωμένες ασφαλιστικές εταιρείες υγείας κατοικίδιων ζώων της Αμερικής και στρατηγικός συνεργάτης με την ASPCA, μια αμερικανική οργάνωση για την καλή διαβίωση των ζώων.

Διαχείριση του κόστους του κτηνιάτρου σας

Η Petshealth ισχυρίζεται ότι σας βοηθά να διαχειριστείτε την αυξανόμενη τιμή της μετάβασης στον κτηνίατρο, προκειμένου να προστατεύσετε τα οικονομικά σας, ενώ εστιάζετε στο κατοικίδιο ζώο σας, το οποίο, όταν το σκεφτείτε, είναι ο κύριος λόγος για να αγοράσετε την ασφάλεια κατοικίδιων στην πρώτη θέση. Δεν αναφέρουν πραγματικά το κόστος που συνεπάγεται, αλλά σε μια μαρτυρία πελατών εκφράζουν το σχέδιό τους Petshealth ως «πολύτιμο», κάτι που είναι πολύ ενθαρρυντικό για άλλους που θέλουν να αγοράσουν.

Ο ιστότοπος Petshealth διαθέτει μια εύχρηστη ηλεκτρονική φόρμα για να σας βοηθήσει να κάνετε καλές επιλογές ασφάλισης κατοικίδιων για τη γάτα σας. Είναι πολύ χρήσιμο και καλά σχεδιασμένο για να διευκολύνει την επιλογή ενός επιπέδου κάλυψης με κόστος που σας ικανοποιεί. Συγκρίνοντας διαφορετικά σχέδια και διαφορετική κάλυψη, τελικά θα καταλήξετε σε μια προσφορά που θα ταιριάζει καλά με τις ανάγκες σας. Ας ελπίσουμε ότι όποιο είδος σχεδίου και αν επιλέξετε θα ταιριάζει καλά με τυχόν ανησυχίες για τον προϋπολογισμό.

Καθώς κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, είναι καλή ιδέα να αφιερώσετε χρόνο διαβάζοντας τα μικρά γράμματα και να μάθετε για τα διαφορετικά σχέδια ασφάλισης γάτας για να δείτε ακριβώς τι παίρνετε για τα χρήματά σας.

Επιλογή επιπέδου κάλυψης για κατοικίδια ζώα στο διαδίκτυο

Η επιλογή κάλυψης για τη γάτα σας είναι αρκετά εύκολη και μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας από την αρχική σελίδα. Απλώς ξεκινήστε εισάγοντας το όνομα της γάτας σας και κάνοντας κλικ στο GO. Στη συνέχεια θα σας παρουσιαστεί ένα έντυπο τριών μερών. Το πρώτο μέρος αφορά τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα στοιχεία του κατοικίδιου ζώου σας, τα οποία περιλαμβάνουν το όνομα, την ηλικία, το φύλο και τη φυλή της γάτας σας. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα τέσσερα επίπεδα κάλυψης. Αυτό το βήμα χρειάζεται λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε.

Το κόστος είναι λογικό και τα τέσσερα επίπεδα κυμαίνονται σε τιμή από 11 $. σε $85. κάθε μήνα. Κάθε επίπεδο που ανεβαίνετε προσφέρει αυξημένη κάλυψη συν αυξημένα μέγιστα ποσά για περιστατικά και ετήσια οφέλη.

Μια ετήσια έκπτωση 100 $ ισχύει και για τα τέσσερα προγράμματα, κάτι που μου φαίνεται περίεργο. Θα υπολόγιζα ότι αν πληρώνω υψηλότερο ασφάλιστρο η έκπτωση μου θα ήταν χαμηλότερη. Τα τέσσερα επίπεδα είναι όμορφα διατεταγμένα, ώστε να μπορείτε να δείτε οπτικά με μια ματιά την κάλυψη για κάθε επίπεδο. Μόλις καταλάβετε τι έχει να προσφέρει κάθε επίπεδο, αρκεί απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί ΕΠΙΛΟΓΗ κάτω από το επίπεδο που θα θέλατε.

Το τρίτο μέρος προσφέρει μερικές επιλογές. Μπορείτε να ελέγξετε το κόστος σας, να αλλάξετε το επίπεδο κάλυψης που έχετε επιλέξει, να εγγραφείτε στο Petshealth ή να αποθηκεύσετε την προσφορά σας και να επιστρέψετε αργότερα. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε, υπάρχουν μερικά άλλα βήματα που θα πρέπει να ολοκληρώσετε. Περιλαμβάνουν την επιλογή ενός κτηνιάτρου, την προσθήκη των στοιχείων πληρωμής σας και την απάντηση σε μια απλή ερώτηση που ρωτά πού άκουσες για το Petshealth.

Αφού διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τους και ελέγξετε τις περιόδους έγκρισης και αναμονής για το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα, μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας, αρκεί να σας φαίνονται όλα καλά. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είναι καλύτερο να σταματήσετε να εγγραφείτε και να τηλεφωνήσετε στον Petshealth για να λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Όλα φαίνονται πολύ οργανωμένα και καλά εξηγημένα, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χώρος για την προσαρμογή μιας πολιτικής που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε από το Petshealth, καλέστε τους αφού λάβετε την προσφορά σας στο διαδίκτυο και ρωτήστε για τυχόν ειδικές επιλογές κάλυψης.

Κλείνοντας

Η Petshealth διευκολύνει την επιλογή και την αγορά ενός σχεδίου μέσω του ιστότοπού τους. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κάνετε την εργασία σας και να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας πριν αγοράσετε. Μιλώντας με πραγματικούς ανθρώπους αντί να κάνετε τα πάντα μέσω του ιστότοπού τους θα σας δώσει μια καλύτερη εντύπωση για την υπηρεσία τους.

Μια καλά καθιερωμένη εταιρεία με έναν αξιόπιστο συνεργάτη, η Petshealth φαίνεται σαν μια καλή εταιρεία για να σκεφτείτε να αγοράσετε ασφάλεια για το κατοικίδιο σας. Οι μαρτυρίες πελατών τους φαίνονται λίγο λοξές, οπότε ψάξτε στο διαδίκτυο και δείτε τι έχουν να πουν οι άλλοι. Πάρτε το χρόνο σας και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε το σχέδιο που χρειάζεστε για τη γάτα σας και βεβαιωθείτε ότι όλες οι αμφιβολίες, οι ανησυχίες και οι ερωτήσεις έχουν ληφθεί καλά προτού αγοράσετε.

Σχολιάστε