Σχετικά με την ασφάλιση γάμου και την αποφυγή σχετικών ζημιών

Συγχαρητήρια! Είστε αρραβωνιασμένοι για να παντρευτείτε!

Αφού ένα ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί, υπάρχουν πολλά συναρπαστικά σχέδια για έναν γάμο.

Από την κράτηση της αίθουσας μέχρι την ενοικίαση ή την αγορά κατάλληλης γαμήλιας ενδυμασίας και την πρόσληψη των υπηρεσιών από πωλητές όπως τροφοδότης, ανθοπώλης, μπάντα, φωτογράφος, βιντεογράφος και άλλοι, η εκδήλωση απαιτεί προσεκτικά μελετημένες προετοιμασίες.

Αλλά, όπως θα το είχε η τύχη, τα αντιληπτά αποτελέσματα των σχεδίων γάμου δεν εμπίπτουν πάντα σε ένα αποτέλεσμα χωρίς αποτυχία. Ατυχήματα και συγκλονιστικές ατυχίες μπορούν – και συχνά συμβαίνουν – ακόμα και στη μεγαλύτερη μέρα της κοινής ζωής ενός νέου ζευγαριού.

Ευτυχώς, υπάρχει ασφάλιση γάμου για να καλύψει κάθε σχετική αναστάτωση.

Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που μπορεί να καλύψει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο γάμου.

Ασφαλιστική Κάλυψη Γάμου

Ευθύνη: Εάν η αίθουσα ή ο εξοπλισμός υποστούν ζημιές για τις οποίες ευθύνεται το γαμήλιο πάρτι ή εάν κάποιος καλεσμένος τραυματιστεί στην εκδήλωση, η ασφάλιση αστικής ευθύνης γάμου μπορεί να πληρώσει για τα σχετικά έξοδα.

Ακύρωση ή αναβολή: Εάν συμβεί ένα απροσδόκητο γεγονός, όπως ακραίες καιρικές συνθήκες ή ασθένεια, και ο γάμος πρέπει να ακυρωθεί ή να αναβληθεί, αυτή η κάλυψη θα πληρώσει για τα σχετικά έξοδα.

Αποτυχία Προμηθευτή: Σε περίπτωση που ο φωτογράφος ή άλλος πωλητής γάμου δεν εμφανιστεί ή δεν παραδώσει τα αγαθά στην ημερομηνία που έχει δεσμευτεί, αυτό θα σας δώσει κάλυψη.

Απώλεια δώρου γάμου: Αυτή η κάλυψη επεκτείνεται σε αντικείμενα που παρουσιάζονται ως δώρα στη νύφη και τον γαμπρό, αλλά όχι για μετρητά ή δωροεπιταγές ή κάρτες.

Ειδική ενδυμασία: Εάν κάποιο από τα ειδικά ρούχα που φορέθηκε από το γαμήλιο πάρτι χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί, αυτή η κάλυψη θα πληρώσει για την αντικατάσταση ή την επισκευή.

Ειδικά κοσμήματα γάμου: Εάν το δαχτυλίδι ή άλλο ειδικό κόσμημα για την εκδήλωση καταστραφεί, χαθεί ή κλαπεί, αυτή η κάλυψη θα παρέμβει για να πληρώσει τα σχετικά έξοδα.

Απώλεια καταθέσεων σχετικών με το γάμο: σε περίπτωση που οι μισθωμένοι πωλητές γάμου παύσουν να δραστηριοποιούνται και δεν παρέχουν υπηρεσίες ή αγαθά, αυτή η κάλυψη θα πληρώσει για τις απώλειες κατάθεσης.

Ευθύνη ποτών: Εάν ο γάμος είναι υπεύθυνος για ζημιές ή τραυματισμούς λόγω μέθης στην εκδήλωση, αυτή η μορφή ασφάλισης θα καλύψει τα έξοδα.

Ακριβώς όπως δεν υπάρχει κανένα άτομο ή ζευγάρι που να είναι όμοιο, κάθε γάμος έρχεται με τις μοναδικές εκθέσεις του. Μιλώντας με έναν έμπειρο ανεξάρτητο πράκτορα για τις σχετικές ασφαλιστικές σας ανάγκες θα διευκρινιστούν τα ζητήματα. Επιπλέον, ένα ανεξάρτητο πρακτορείο προσφέρει συμβόλαια από πολλές διαφορετικές εταιρείες και την τεχνογνωσία ενός επαγγελματία που ψωνίζει το ασφαλιστικό δίκτυο για να παρουσιάσετε εξατομικευμένες καλύψεις σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές!

Σχολιάστε