Σύνοψη προσφοράς ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού: Μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε και να λάβετε υπόψη σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Η ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκη, αλλά μπορείτε να την απλοποιήσετε κάπως με τους σωστούς πόρους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε όταν ψάχνετε για μια προσφορά ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού είναι τι ακριβώς θα καλύπτει. Συνήθως, μια πολιτική αναλύεται για να καλύψει τη δομή του σπιτιού σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη δομή στην ιδιοκτησία σας, την ευθύνη σας για τυχόν τραυματισμούς άλλου ατόμου που προκλήθηκαν στην ιδιοκτησία σας και πολλά από τα προσωπικά σας αντικείμενα, όπως έπιπλα.

Ορισμένες πολιτικές ενδέχεται να προσφέρουν κάλυψη για περισσότερα, ενώ ορισμένες ενδέχεται να προσφέρουν κάλυψη για λιγότερο. Είναι σημαντικό να το έχετε κατά νου όταν κάνετε έρευνα και συγκρίνετε πολιτικές. Βεβαιωθείτε ότι δεν συγκρίνετε τα μήλα με τα πορτοκάλια. Για παράδειγμα, η Πολιτική 1 μπορεί να είναι 40 $ φθηνότερη κάθε μήνα από την Πολιτική 2, αλλά καθώς διαβάζετε τις λεπτομέρειες για την καθεμία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η Πολιτική 2 προσφέρει περισσότερη κάλυψη, επιλογές με δυνατότητα έκπτωσης ή ίσως και στα δύο.

Διαβάστε επίσης για κάθε πάροχο ασφάλισης για να μάθετε περισσότερα για αυτούς και τον τρόπο λειτουργίας τους. Τι λένε άλλοι πελάτες για αυτά; Υπήρξαν πολλά παράπονα στο παρελθόν; Πολλοί άνθρωποι φαίνονται δυσαρεστημένοι με τη διαδικασία αξιώσεων με μια συγκεκριμένη εταιρεία; Αυτές είναι κόκκινες σημαίες που σίγουρα θα θέλετε να προσέχετε.

Εάν είστε νεότερος ιδιοκτήτης σπιτιού, ίσως αξίζει τον κόπο να αναζητήσετε μια προσφορά ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού με μια “χιλιετή προσέγγιση”. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν μέσω μιας εφαρμογής για κινητά ή ενός υπολογιστή. Η διαδικασία αίτησης, η πρόσβαση στον λογαριασμό, οι πληρωμές, η επεξεργασία αξιώσεων, η υποστήριξη πελατών κ.λπ. θα πρέπει να γίνονται γρήγορα μέσω Διαδικτύου.

Επίδραση του ποσοστού εγκλήματος στην προσφορά ασφάλισης των ιδιοκτητών σπιτιού σας

Εάν ζείτε σε μια γειτονιά με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας ή έχετε πολλά τιμαλφή για τα οποία ανησυχείτε μήπως σας κλέψουν, τότε βεβαιωθείτε ότι η πολιτική σας περιλαμβάνει κάλυψη κλοπής προσωπικής περιουσίας. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποζημιωθείτε σε περίπτωση κλοπής αυτών των τιμαλφών. Με ορισμένα συγκεκριμένα είδη, η προστασία καλύπτεται ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται φυσικά. Για παράδειγμα, εάν χαθεί ή κλαπεί ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, μπορεί να λάβετε αποζημίωση. Επίσης, ορισμένοι πάροχοι ασφάλισης κατοικίας προσφέρουν εκπτώσεις στις πληρωμές εάν κάνετε το ακίνητό σας “αντί κλοπής” προσθέτοντας επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Μιλώντας για εκπτώσεις, οι περισσότεροι πάροχοι ασφάλισης θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μειώσουν λίγο τα ποσοστά εάν το ακίνητό σας διαθέτει πράγματα που θα το προστατεύουν καλύτερα από τα στοιχεία, όπως σύστημα καταιονισμού, ανθεκτικά παράθυρα προστασίας από τυφώνες, νεότερη, ενισχυμένη οροφή, ενημερωμένο σύστημα υδραυλικών εγκαταστάσεων , και ούτω καθεξής.

Το ένα μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για α προσφορά ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού είναι η λεμονάδα. Προσφέρει ένα γρήγορο σύστημα επεξεργασίας αξιώσεων και εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Το μοναδικό του σύστημα αξίζει σίγουρα να το ελέγξετε. Όσο είστε σε αυτό, ρίξτε μια ματιά στις εκπτώσεις Lemonade Insurance για να μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στην ασφάλιση σπιτιού.

Σχολιάστε