Τα καλύτερα μέρη για ιατρική περίθαλψη στην Πράγα

Η Πράγα, η σύγχρονη πρωτεύουσα της Τσεχικής Δημοκρατίας απολαμβάνει τη θέση της στον κατάλογο του Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) με ακίνητα που διεθνώς θεωρείται ότι έχουν «εξαιρετική παγκόσμια αξία». Ο κατάλογος των εννιακόσια έντεκα ακινήτων περιλαμβάνει τοποθεσίες με πολιτιστική ή φυσική αξία. Η Πράγα θα ανήκε στην πρώτη κατηγορία καθώς είναι ένα πολιτιστικό και ιστορικό λείψανο ως πρώην πρωτεύουσα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ως αποτέλεσμα, η πόλη είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός και διαθέτει μεγάλο αριθμό νοσοκομείων που παρέχουν υψηλά επίπεδα ιατρικής περίθαλψης με γενικά πολύγλωσσο προσωπικό.

Ιατρικό Κέντρο Unicare είναι ένα ιδιωτικό ιατρικό κέντρο που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ασθενείς. Προσφέρει μια πλήρη σειρά ιατρικών εγκαταστάσεων τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Η παιδιατρική φροντίδα ιδιαίτερα, είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετική. Οι περισσότεροι από τους γιατρούς στο νοσοκομείο είναι πολύγλωσσοι και το νοσοκομείο παρέχει ξεχωριστή γραμμή έκτακτης ανάγκης στα γερμανικά. Το νοσοκομείο προσφέρει εμβολιασμούς, προληπτικούς ελέγχους και παρέχει επίσης θεραπεία για χρόνιες παθήσεις. Το νοσοκομείο διαθέτει άρτια εξοπλισμένο τμήμα υπερήχων, ακτινογραφία, μαστογραφία, ΗΚΓ και πλήρες εργαστήριο.

Εθνική Πολυκλινική είναι ένα δημόσιο νοσοκομείο που συγκαταλέγεται στα πιο αναγνωρισμένα ιατρικά κέντρα της πόλης. Το κέντρο παρέχει μια σειρά από γενικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες και στελεχώνεται από ιατρούς με υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας από διάφορους τομείς ειδικοτήτων. Το προσωπικό του νοσοκομείου γνωρίζει καλά γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά. Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το Εθνικό Θέατρο και το νοσοκομείο βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Οι ειδικότητες του νοσοκομείου είναι η γυναικολογία, η νευρολογία, η καρδιοθεραπευτική, η πνευμονολογική χειρουργική, η παθολογία, η ορθοπεδική, η δερματολογία και η ουρολογική. Εκτός από αυτές τις ειδικότητες, η κλινική παρέχει διαγνωστικές και περιπατητικές υπηρεσίες.

Ένα άλλο ιατρικό κέντρο στην πόλη που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών είναι Νοσοκομείο Na Františku. Η διεύθυνση της εγκατάστασης είναι Na Františku 847/8, Πράγα. Το νοσοκομείο παρέχει υπηρεσίες ασθενοφόρου, ενώ οι ιατρικές εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες για χειρουργική, ακτινολογία, ορθοπεδική, κλινική βιοχημεία, νευροχειρουργική, αποκατάσταση και θεραπεία για μακροχρόνια αναπηρία. Η ΜΕΘ του νοσοκομείου είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση κάθε είδους ιατρικών καταστάσεων.

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς, Nemocnice na Homolce που βρίσκεται στη Roentgenova 2, Praha 5 μπορεί να περιγραφεί με ακρίβεια ως το καλύτερα εξοπλισμένο νοσοκομείο στην Πράγα. Το νοσοκομείο δέχεται συχνά ασθενείς που παραπέμπονται από μικρότερες κλινικές εντός της χώρας και από κλινικές σε άλλες χώρες. Το νοσοκομείο επικεντρώνεται κυρίως στη θεραπεία καρδιαγγειακών προβλημάτων, αλλά προσφέρει θεραπεία σε άλλους τομείς όπως κλινική ανοσολογία, ψυχιατρική, ουρολογία, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, αιματολογία, γενική χειρουργική, πυρηνική ιατρική, παθολογία και αποκατάσταση. Το νοσοκομείο είναι διαπιστευμένο από την JCI (Joint Commission International) και είναι αφοσιωμένο στη φροντίδα των αναγκών των αλλοδαπών ασθενών του

Το Αμερικανικό Ιατρικό Κέντρο παρέχει αξιόπιστες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και απασχολεί Αμερικανούς και Τσέχους γιατρούς για τη φροντίδα των ασθενών. Αυτό το Ιατρικό Κέντρο διαθέτει γραφεία στη Μόσχα, το Κίεβο, τη Βαρσοβία, την Αγία Πετρούπολη και τη Βουδαπέστη. Οι ιατρικοί κλάδοι για τους οποίους παρέχουν υπηρεσίες είναι η δερματολογία, ο γυναικολογικός βελονισμός, η αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική, η παιδιατρική φροντίδα, η ορθοπεδική, η ακτινολογία και η αποκατάσταση. Το νοσοκομείο παρέχει επίσης υπηρεσίες ασθενοφόρου.

Καναδικό Ιατρικό Κέντρο είναι μια από τις μακροβιότερες διεθνείς κλινικές στην πόλη της Πράγας. Το νοσοκομείο βρίσκεται στη διεύθυνση Veleslavínská 30, Πράγα 6. Η κλινική παρέχει κυρίως πρωτοβάθμια φροντίδα. Ωστόσο, παρέχει επίσης βοήθεια νοσηλείας και επιτόπιο φαρμακείο.

Σχολιάστε