Την τέταρτη μέρα των Χριστουγέννων η αληθινή μου αγάπη μου έδωσε την κάλυψη τραυματισμών κατοικίδιων της Progressive

«Την τέταρτη μέρα των Χριστουγέννων η αληθινή μου αγάπη μου χάρισε τέσσερα πουλιά, τρεις γαλλικές κότες, δύο τρυγόνια και μια πέρδικα σε μια αχλαδιά».

Έχω δυσάρεστα νέα για όλους τους ιδιοκτήτες πουλιών εκεί έξω – το πουλί σας δεν θεωρείται κατοικίδιο από ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες, έχοντας αυτό κατά νου, επέλεξα να αλλάξω τους στίχους στο αγαπημένο μας Christmas Carole σε: τέσσερα σκυλιά κολιέ.

Τα κατοικίδια είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα μέρος της οικογένειάς μας και συχνά τα παίρνουμε μαζί μας όταν ταξιδεύουμε. Έχοντας αυτό υπόψη, η Progressive επέλεξε να προσθέσει κάλυψη για κατοικίδια ως μέρος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου σας. Προσφέρουν κάλυψη αξίας έως και χιλίων δολαρίων για τον σκύλο ή τη γάτα σας εάν τραυματιστούν ενώ βρίσκεστε σε τροχαίο ατύχημα ή ακόμα και σε περίπτωση πυρκαγιάς ή κλοπής. Τα καλύτερα νέα είναι ότι είναι δωρεάν! Σωστά. Η κάλυψη τραυματισμών κατοικίδιων της Progressive περιλαμβάνεται αυτόματα στην κάλυψη σύγκρουσης.

Ας υποθέσουμε ότι εμπλέκεστε σε ατύχημα και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την κάλυψη σύγκρουσης για να επισκευάσετε το όχημά σας. Λοιπόν, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την κάλυψη τραυματισμού κατοικίδιων για τον σκύλο ή τη γάτα σας για να αντισταθμίσετε το κόστος των λογαριασμών του κτηνιάτρου. Εάν το κατοικίδιο δεν ανήκει σε εσάς, αλλά σε συγγενή που μένει μαζί σας, τότε ισχύει η ίδια κάλυψη

Για άλλη μια φορά, η κάλυψη τραυματισμών κατοικίδιων ζώων είναι ενσωματωμένη στην κάλυψη σύγκρουσης, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόσθετο κόστος εάν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε ή να μην το χρησιμοποιήσετε.

Τώρα είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτή δεν είναι ασφάλιση κατοικίδιων ζώων. Η κάλυψη τραυματισμών κατοικίδιων της Progressive παρέχει κάλυψη για τον λογαριασμό κτηνιάτρου που υφίσταται ο σκύλος ή η γάτα σας από τραυματισμούς που προκύπτουν από ατυχήματα όταν βρίσκονται μέσα στο όχημά σας. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι κάλυψη που θα πληρώσει για τους λογαριασμούς του κτηνιάτρου όταν το κατοικίδιο ζώο σας είναι άρρωστο ή πληγωμένο. Με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες κατοικίδιων ζώων, θα πληρώσετε τον λογαριασμό και αργότερα θα αποζημιωθείτε από την ασφαλιστική εταιρεία κατοικίδιων ζώων. Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων είναι παρόμοια με την ασφάλιση υγείας για κατοικίδια. Πολλά προγράμματα έχουν εκπτώσεις, ανώτατα όρια και ακόμη και συνασφάλιση. Ακριβώς όπως η ιατρική ασφάλιση, η ασφάλεια κατοικίδιων ζώων δεν καλύπτει απαραίτητα όλες τις ιατρικές παθήσεις για το κατοικίδιο ζώο σας και είναι πολύ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλα τα στοιχεία του συμβολαίου πριν κάνετε την αγορά σας. Η ABC Insurance Services δεν προσφέρει ασφάλεια κατοικίδιων ζώων.

Με το Progressive’s Pet Injury, η κάλυψη ενσωματώνεται ακριβώς στην κάλυψη σύγκρουσης. Η προοδευτική ασφάλιση αυτοκινήτου είναι ένα από τα πολύ λίγα συμβόλαια που παρέχουν αυτού του είδους την κάλυψη. Θυμηθείτε ότι τα σκυλιά και οι γάτες σας καλύπτονται για κτηνίατρο έως και χίλια δολάρια όταν τραυματιστούν σε τροχαίο ατύχημα.

Θυμηθείτε την κάλυψη για τραυματισμούς κατοικίδιων την επόμενη φορά που θα τραγουδήσετε για το τέσσερα σκυλιά κόλεϊ.

Σχολιάστε