Τι είναι η Ασφάλιση Υγείας ομογενών και ποιοι τη χρειάζονται;

Η ασφάλεια υγείας ομογενών προσφέρει ιατρική ασφάλιση σε άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να καλυφθούν με διεθνή ασφάλιση υγείας είναι συνήθως ομογενείς που μεταναστεύουν σε ξένες χώρες – φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό για μεγάλες χρονικές περιόδους και εργαζόμενοι που τυχαίνει να εργάζονται σε ξένα εδάφη. Οι ειδικευμένοι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε εταιρείες που κυκλοφορούν πολύ συνήθως καλύπτονται ήδη για διεθνή ιατρική ασφάλιση από τους εργοδότες τους.

Η διεθνής ασφάλιση υγείας θα καλύπτει φοιτητές – εργαζόμενους στο εξωτερικό και εκπατρισμένους για τυχόν νοσοκομειακούς και ιατρικούς λογαριασμούς που λαμβάνουν όταν λείπουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ιατρική ασφάλιση του Expat είναι πιο δημοφιλής στους ανθρώπους που μετακινούνται σε θερμότερα κλίματα.

Ισπανία – Οι περισσότεροι Βρετανοί ομογενείς που έχουν διεθνή ασφάλιση υγείας ζουν στην Ισπανία καθώς είναι πολύ κοντά στο σπίτι και είναι πολύ ζεστό.

Το ισπανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης είναι ένας συνδυασμός ιδιωτικής και δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης. Τα άτομα που ζουν – εργάζονται ή σπουδάζουν στην Ισπανία μπορούν να λάβουν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη υπό τον όρο ότι συνεισφέρουν στο Seguridad.

Καλύτερο από το NHS του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ισπανία προτιμούν να έχουν τα δικά τους ιδιωτικά συμβόλαια ιατρικής ασφάλισης – τοπικά και ξένα – αυτό συμβάλλει σε ένα καλύτερο επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρη την Ισπανία και για τις δύο ομάδες που βασίζονται στη δημόσια υπηρεσία υγείας και για εκείνους που έχουν τη δική τους ιδιωτική ιατρική ασφάλιση.

Αυτό απελευθερώνει την πίεση στο ισπανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, επιταχύνοντας τους χρόνους αναμονής για θεραπεία. Είναι ευρέως αποδεκτό στην Ισπανία ότι οι περισσότεροι πολίτες χρησιμοποιούν την Εθνική Υπηρεσία Υγείας μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.

Οι περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές στην Ισπανία μιλούν αγγλικά – μπορείτε επίσης να βρείτε διερμηνείς για άλλες γλώσσες στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ισπανία. Θα βρείτε ποιοτικές εγκαταστάσεις υγείας σε κλινικές και νοσοκομεία σε όλη την Ισπανία και τα νησιά της.

Τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας διαθέτουν υπηρεσίες ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών. Αν και οι περισσότεροι εκπατρισμένοι που ζουν ή εργάζονται στην Ισπανία δικαιούνται να χρησιμοποιούν τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας δωρεάν – οι περισσότεροι εξακολουθούν να προτιμούν να καλύπτονται με διεθνή ασφάλιση υγείας. Δίνοντάς τους την ηρεμία και το μυαλό σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Σχολιάστε