Τι είναι το Renters Insurance

Πολλοί ενοικιαστές έχουν την αίσθηση ότι η στρατηγική ασφάλισης του σπιτιού τους θα καλύψει τα περιουσιακά τους στοιχεία, δυστυχώς που, ως επί το πλείστον, δεν είναι η κατάσταση. Η προσέγγιση της ασφάλισης του σπιτιού σας καλύπτει το ίδιο το κτίριο, ωστόσο μπορεί να αποκλείει τα δικά σας περιουσιακά στοιχεία και μπορεί να μην καλύπτει πληγές που υποστηρίζονται μέσα στην κατασκευή. Τότε έρχεται η ασφάλιση ενοικιαστών της Νέας Υόρκης.

Η ασφάλιση ενοικιαστών ή ενοικιαστών ασφαλίζει τη δική σας περιουσία σε μισθωμένη σοφίτα, αρχοντικό ή σπίτι από απρόβλεπτες συνθήκες, για παράδειγμα, πυρκαγιά, κλοπή ή βλάβη από οπλισμό αποχέτευσης – και θα σας πληρώσει για κατεστραμμένα ή χαμένα υπάρχοντα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προστατεύσετε από τον κίνδυνο σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί ενώ βρίσκεται στην ιδιοκτησία σας.

Η ασφάλιση ενοικιαστών είναι συγκρίσιμη σε επέκταση με την ασφάλιση κατοικίας, με την εξαίρεση ότι δεν παρέχει κάλυψη στο ίδιο το σπίτι ή σε διαφορετικές δομές.

Ώρα να μάθετε πώς ακριβώς λειτουργεί η ασφάλιση των ενοικιαστών

Στην περίπτωση που συναντήσετε μια ατυχία στον μισθωμένο χώρο σας, η ασφάλεια των ενοικιαστών μπορεί να αναλάβει τα σχετικά έξοδα. Το εξασφαλισμένο ποσό θα βασίζεται στο είδος της ατυχίας που συνέβη και στο μέτρο της εμβέλειας που έχετε.

Υπάρχουν δύο είδη εναλλακτικών εύρους βάσει της συμφωνίας ενός κανονικού ενοικιαστή: Πεδίο πραγματικής αξίας μετρητών και εύρος κόστους αντικατάστασης. Εδώ είναι η διάκριση μεταξύ των δύο:

• Πεδίο/Κάλυψη πραγματικής αξίας μετρητών θα σας αποπληρώσει για την εκτίμηση των πραγμάτων την εποχή της απώλειας σας ή οποιουδήποτε είδους ζημιάς.

• Πεδίο/Κάλυψη Κόστους Αντικατάστασης φροντίζει για τα έξοδα που απαιτούνται για την αντικατάσταση των πραγμάτων που προκλήθηκαν ζημιές και των χαμένων αντικειμένων.

Τι πραγματικά καλύπτει η Ασφάλιση Ενοικιαστών

Καλύπτουν την προσωπική σας περιουσία

Σκεφτείτε όλα όσα έχετε και όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία. Η εκτίμηση των περιουσιακών σας στοιχείων μπορεί να περιλαμβάνει γρήγορα. Η ατομική κάλυψη περιουσίας, ένα μέσο τμήμα της ασφάλισης των ενοικιαστών, μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε τα έξοδα των χαμένων αντικειμένων σας, εάν έχουν καταστραφεί ή καταστραφεί. Αυτή η διαβεβαίωση, ως επί το πλείστον, ισχύει για συγκεκριμένους κινδύνους (επιπλέον αναφερόμενοι ως “κίνδυνοι, για παράδειγμα, κλοπή και πυρκαγιά. Σε αυτήν την κατεύθυνση, εάν κλαπεί η τηλεόραση ή ο φορητός υπολογιστής σας ή τα ρούχα και τα έπιπλα σας καταστραφούν από νερό ή πυρκαγιά, αυτό το εύρος μπορεί να σας επιτρέψει να πληρώσετε για το κόστος της απώλειας τους. Να γνωρίζετε ότι θα ισχύουν τα όρια εύρους – το πιο ακραίο ποσό που θα πληρώσει η στρατηγική σας για μεμονωμένες ζημιές περιουσίας. Διαβάστε την προσέγγισή σας με ακρίβεια ή επικοινωνήστε με τον χειριστή σας για δεδομένα σχετικά με το τι θα μπορούσε πιθανώς να εξασφαλιστεί.

Καλύπτουν την ευθύνη σας

Το πεδίο ευθύνης είναι μια άλλη ασφάλιση που προσφέρεται συνήθως σε μια ασφαλιστική συμφωνία ενοικιαστών. Αυτό το πεδίο εφαρμογής μπορεί να σας βοηθήσει να μην πληρώσετε από την τσέπη σας για συγκεκριμένα έξοδα σε περίπτωση που ανακαλυφθείτε νόμιμα υπεύθυνος για τραύματα σε άλλα άτομα ή βλάβη στην περιουσία τους.

Πιθανότατα δεν περιμένετε ότι θα συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, ωστόσο σε περίπτωση που, για παράδειγμα, το παιδί σας πετάξει μια μπάλα από το παράθυρο του γείτονά σας ή θεωρηθείτε υπεύθυνος για τα έξοδα του νοσοκομείου μετά από κάποιες επισκέψεις των καλεσμένων σας και στη συνέχεια πέφτει πάνω σε οτιδήποτε στο σπίτι σας, το εύρος της ευθύνης μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των εξόδων.

Ομοίως, όπως και με διαφορετικές συμπεριλήψεις, ισχύουν όρια για το ποσό που θα πληρώσει μια στρατηγική μετά από ένα ασφαλές ατύχημα ακόμη και. Διαβάστε τη διευθέτησή σας για να προλάβετε πόσο εύρος δίνει και ασφάλιση ότι πληροί τις απαιτήσεις σας. Τα δικα σου Ειδικός ασφάλισης της Νέας Υόρκης μπορεί να σας επιτρέψει να τροποποιήσετε τα σημεία θραύσης σε περίπτωση που επιλέξετε να κερδίσετε από επιπλέον εύρος.

Καλύπτουν τα επιπλέον έξοδα διαβίωσής σας

Σε περίπτωση που νοικιάζετε ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι, έχετε συνήθως ένα μέρος για να καλέσετε σπίτι μέχρι το σημείο που το ενοίκιο σας τερματιστεί. Ωστόσο, φανταστείτε ένα σενάριο στο οποίο το μισθωμένο σπίτι σας επρόκειτο να πληγεί από φλόγα, για παράδειγμα, και δεν μπορούσατε να ζήσετε σε αυτό. Αυτό είναι το μέρος που μπορεί να βοηθήσει οι ενοικιαστές ασφάλισης. Σκεφτείτε να συμβουλευτείτε έναν κορυφαίο Η Νέα Υόρκη ενοικιάζει ασφάλιση ο ειδικός θα ήταν χρήσιμος.

Η ασφάλιση των ενοικιαστών συχνά αποκλείει το περιθώριο για επιπλέον καθημερινά έξοδα. Αυτό το πεδίο εφαρμογής μπορεί να σας βοηθήσει να πληρώσετε για επιπλέον έξοδα που επιφέρετε, για παράδειγμα, λογαριασμούς πανδοχείων ή για τα διευρυμένα έξοδα που προκαλείτε για τη διατροφή που υπερβαίνουν το ποσό που συνήθως ξοδεύετε, υπό το φως του γεγονότος ότι δεν μπορείτε να ζήσετε στο σπίτι, μισθώνεις. Ελέγξτε τις πολιτικές σας για να υπολογίσετε πόσο εύρος έχετε δημιουργήσει για επιπλέον καθημερινά κόστη και ελέγξτε τους κινδύνους που ενδέχεται να καλύπτουν οι πολιτικές σας.

Αν και η ασφάλιση των ενοικιαστών μπορεί να σας βοηθήσει με κρίσιμους τρόπους, συνειδητοποιήστε ότι συνήθως δεν καλύπτει το φυσικό ακίνητο στο οποίο διαμένετε. γενικά υπεύθυνος για την ασφάλεια των πραγμάτων που κρατάτε στο σπίτι. Έτσι, η ασφάλιση του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια αστικής ευθύνης για τον αντισυμβαλλόμενό σας ότι η ασφάλιση συνήθως δεν εκτείνεται στους ενοίκους.

ΒΑΣΙΣΤΕ ΣΤΟ SMART APPLE ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ.

Αποκτήστε το είδος ασφάλισης και χαλάρωσης που επιθυμείτε με την ασφάλεια Smart Apple.

Σχολιάστε