Υπερχρήση της ασφάλισης υγείας σας

Κατά την επανεξέταση των σχεδίων υγείας και την αξιολόγηση του κόστους, έχετε κατά νου η ασφάλιση υγείας δεν σχεδιάστηκε για να καλύπτει κάθε δεκάρα που σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη.

Τα πάντα κάτω από τον ήλιο σε μια ανοιχτή πιστωτική κάρτα είναι ωραία, αλλά όχι όταν πληρώνετε τον λογαριασμό. Αλλά είσαι.

Σκοπός της ασφάλισης είναι η κάλυψη ξαφνικών πολύ ακριβών ζημιών. Το θέμα είναι να σας ξαναγίνετε ολόκληροι και να μην έχετε την οικονομική ευθύνη ενός τόνου χρημάτων για να το κάνετε. Κατά κάποιον τρόπο, όλοι αποφασίσαμε τα τελευταία 60 χρόνια ότι το παραδοσιακό σχέδιο πρέπει να πληρώνει τα πάντα.

Η ασφάλιση υγείας είναι το μόνο ασφαλιστικό προϊόν, ως επί το πλείστον, που πληρώνει για κάλυψη πρώτου δολαρίου, όπως επισκέψεις σε γιατρό και συνταγογραφούμενα φάρμακα. Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης έπαιξε το σύστημα στον μεγαλύτερο τραπεζικό λογαριασμό πληρώνοντας τον λογαριασμό, όχι στον μικρό τύπο. Τα τραπέζια έχουν ανατραπεί…

Οι εργαζόμενοι είναι πιο υπεύθυνοι για την υγειονομική τους περίθαλψη πληρώνοντας περισσότερα για τα premium δολάρια από την επιταγή τους και το υψηλότερο κόστος. Οι εργοδότες θα πρέπει να δεσμεύουν τους υπαλλήλους τους να είναι πιο ενεργοί στην υγειονομική τους περίθαλψη. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

  1. Μην τρέχετε στο ER ή στο γιατρό για κάθε μικρό πράγμα. Τι συνέβη με τις θεραπείες στο σπίτι ή την αναμονή για να δεις τον γιατρό αντί να τρέξεις στο ER; Αυτό θα σας εξοικονομήσει χιλιάδες σε ένα χρόνο αν έχετε παιδιά.

  2. Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα για φάρμακα βρίσκοντας εναλλακτικές λύσεις. Μερικές φορές η παράλειψη του φαρμάκου μπορεί να μην έχει αντίκτυπο στην υγεία σας, αλλά σας κάνει να επιστρέφετε στο γιατρό. Το άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ψωνίσετε. Ακριβώς επειδή είναι βολικά δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο οικονομικό.

  3. Ακριβώς επειδή ο γιατρός σας συστήνει μια εξέταση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσετε σε αυτήν και να την κάνετε. Ο γιατρός πέρασε πολλά χρόνια στο σχολείο, αλλά προσπαθούν επίσης να κάνουν εξετάσεις για να τους προστατεύσουν και να πληρωθούν. Κάντε περισσότερες ερωτήσεις για να δείτε αν πιστεύετε ότι είναι το σωστό. Όπως ακριβώς θα κάνατε αν ο μηχανικός σας πρότεινε αντικείμενα. Είναι τα λεφτά σου.

  4. Εάν προγραμματίζετε μια διαδικασία, ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Πολλές νέες εγκαταστάσεις εμφανίζονται για να συμβάλουν στη μείωση του κόστους από τις δοκιμές εξωτερικών ασθενών έως τις χειρουργικές εγκαταστάσεις εξωτερικών ασθενών. Το νοσοκομείο δεν είναι το φθηνότερο. Μακριά από αυτό. Αυτό καταλήγει να αυξάνει την τιμή για εσάς και την ασφαλιστική εταιρεία.

  5. Δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα υπερσύγχρονο εκπαιδευτικό νοσοκομείο, κυρίως. Υπάρχει χρόνος και τόπος για την προηγμένη φροντίδα που φέρνουν στο τραπέζι ορισμένα από τα κυρίαρχα νοσοκομεία διδασκαλίας. Ωστόσο, για τα περισσότερα πράγματα οι άνθρωποι περνούν από το υπερβολικό και υπερχρεωμένο.

Στο τέλος, θα καταλήξει να σας κοστίσει περισσότερα χρήματα, είτε σε έξοδα από την τσέπη σας είτε σε ασφάλιστρα. Δεν υπάρχει δωρεάν μεσημεριανό γεύμα.

Σχολιάστε