Υπηρεσίες Τηλευγείας και Ανάπτυξη των Ευκαιριών των Ιατρών

Οι υπηρεσίες τηλευγείας αυξάνονται σε δημοτικότητα τόσο λόγω της ευκολίας όσο και της δοκιμασμένης

αποτελεσματικότητα που σχετίζεται με αυτό. Υπάρχει τώρα μια σύγκλιση γεγονότων από τα οποία επωφελούνται τόσο οι ασθενείς όσο και η βιομηχανία τηλευγείας. α) Η Πληροφορική διευκολύνει τις υπηρεσίες τηλευγείας για να τις καταστήσει προσιτές και προσβάσιμες, β) ο νόμος για την προσιτή περίθαλψη, επίσης γνωστός ως «Ομπάμα Φροντίδα», παρέχει κίνητρα για την τηλευγεία ως οικονομικά αποδοτική ιατρική υπηρεσία και γ) περισσότερες από είκοσι πολιτείες και η Ουάσιγκτον έχουν επίσης θέσπισε νομοθεσία που επιβάλλει την ιδιωτική ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης της τηλευγείας όταν η ίδια υπηρεσία καλύπτεται σε επίσκεψη στο γραφείο. Κατά ειρωνικό τρόπο, ενώ εξασφαλίζει ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης για όλους τους Αμερικανούς, ο νόμος για την προσιτή φροντίδα φέρνει επίσης εκατομμύρια νέους ανθρώπους σε ένα σύστημα που έχει αυξανόμενη έλλειψη γιατρών. Αυτό φέρνει νέες ευκαιρίες για τους γιατρούς στον τομέα της τηλευγείας.

Μας ευχαριστεί να βλέπουμε τον συνδυασμό της προηγμένης τεχνολογίας και της νομοθεσίας που επιτρέπει την εφαρμογή. Τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα αυτές τις μέρες και οι άνθρωποι έχουν πολλές ευκαιρίες σε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής τους. Ο κόσμος του 21ου αιώνα είναι ένα καλύτερο μέρος για να ζεις καθώς η τεχνολογία είναι γεμάτη οφέλη και παρέχει μεγαλύτερη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Εφόσον ακούμε ότι η τεχνολογία προοδεύει καθημερινά, περιμένουμε πολλά πράγματα από αυτήν. Από ένα κομψό τηλέφωνο με οθόνη αφής μέχρι iPad, φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή, κάθε στοιχείο μιλάει για τα θαύματα της τεχνολογίας και για το πώς τα ανθρώπινα όντα βασίζονται σε αυτά. Η Πληροφορική αποτελεί βασικό δείκτη της προόδου σε κάθε τομέα. Η εξέλιξη του Διαδικτύου έχει δημιουργήσει πολλές νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις και έχει ανοίξει νέες πύλες επιτυχίας στους ανθρώπους.

Η ζωή είναι πολύ πιο άνετη από ό,τι ήταν πριν από μερικές δεκαετίες και η τεχνολογία έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό κάθε τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής. Από τα νοσοκομεία μέχρι τα γηροκομεία, τις εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης και τις κλινικές, η χρήση τεχνολογιών υπολογιστών έχει ενισχύσει την υγειονομική περίθαλψη προς το καλύτερο.

Πέρασαν εκείνες οι μέρες που οι επαγγελματίες υγείας περιορίζονταν στις παραδοσιακές ιατρικές προσεγγίσεις. Σήμερα, οι υπολογιστές είναι διάχυτοι και προσβλέπουν στις λειτουργικές ανάγκες του ιατρικού κόσμου. Η ανάπτυξη της Πληροφορικής γέννησε έναν νέο κλάδο της ιατρικής πρακτικής γνωστό ως τηλευγεία.

Η Telehealth χρησιμοποιεί τηλεπικοινωνιακά δίκτυα για διαβουλεύσεις γιατρού-ασθενούς. Διευκολύνει τους ιατρούς να προσεγγίσουν τους ασθενείς-στόχους τους όταν η απόσταση και η μεταφορά γίνονται εμπόδια. Με την έλευση του Διαδικτύου, οι εταιρείες τηλευγείας παρέχουν βοήθεια σε ασθενείς που βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη και οι γιατροί τους προσφέρουν ιατρικές συμβουλές για τη διάγνωση και τη θεραπεία των ασθενών. Τώρα δεν είναι απαραίτητο να ταξιδεύετε για να επισκέπτεστε έναν γιατρό κάθε φορά, καθώς οι εταιρείες τηλευγείας είναι εκεί για να σας επισκεφτούν – απλώς μια απλή συνομιλία μέσω βίντεο για να έχετε μια διαβούλευση με τον γιατρό σας.

Καθώς οι απαιτήσεις για τον περιορισμένο αριθμό ιατρών αυξάνονται, αυξάνονται οι ευκαιρίες για γιατρούς και συνεργαζόμενους επαγγελματίες υγείας στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά υπηρεσιών τηλευγείας. Η Telehealth φέρνει νέους τρόπους για τους γιατρούς ώστε να αναπτυχθούν ή να αποκαταστήσουν τα ιδιωτικά τους ιατρεία και να ανακτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο σε αντίθεση με τις πιέσεις να γίνουν μέλη ενός μεγάλου οργανισμού. Ομοίως, εταιρείες τηλευγείας

Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών τηλευγείας παρέχουν ενεργά Ευκαιρίες εργασίας Ψυχιάτρου, Ευκαιρίες Εργασίας Εσωτερικής Ιατρικής, Ευκαιρίες εργασίας Νευρολόγου, Ευκαιρίες εργασίας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Ευκαιρίες απασχόλησης Φροντίδας Πληγών, Ευκαιρίες εργασίας για Νοσοκόμα, Ευκαιρίες εύρεσης εργασίας για τον νοσοκόμο και πολλές άλλες ειδικές ευκαιρίες αναζήτησης εργασίας, Ιατρική και Οικογενειακή πρακτική σε συνεχή βάση.

Σχολιάστε