Χρήση λέξεων-κλειδιών Long Tail για τη δημιουργία δυνητικών πελατών ασφαλιστικών εταιρειών

Έχετε ακούσει την περίφημη ρήση που λέει ότι η ουρά κουνάει το σκύλο; Όταν πρόκειται για λέξεις-κλειδιά με μακριά ουρά, μπορεί συχνά να είναι ευεργετικό για τη “μακριά ουρά” να κουνάει το σκυλί. Οι λέξεις-κλειδιά Long tail είναι συχνά μια φράση αναζήτησης τριών έως πέντε (ή περισσότερων) λέξεων, πολλές από τις οποίες μπορούν να αναζητηθούν μόνο πέντε ή δέκα φορές το μήνα. Αυτές οι φράσεις είναι συχνά πολύ συγκεκριμένες, αλλά όταν ένας χρήστης πληκτρολογεί τη φράση, μπορεί να είναι ο ιδανικός υποψήφιος ασφαλιστικός φορέας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό η σελίδα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERP), να αναφέρει την εταιρεία σας στην κορυφή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα φράσεων λέξεων-κλειδιών με μακριά ασφάλιση:

· Ασφάλεια Garage Keeper Insurance Arizona

· Νέα Υόρκη Owner Operator Insurance

· Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης Καλιφόρνια

· Καλύτερες τιμές ασφάλισης επιχειρήσεων στη Φλόριντα

· Φλόριντα παράκτια συγκυριαρχία ασφάλιση

Όσο περισσότερες λέξεις-κλειδιά περιλαμβάνονται σε μια φράση και όσο πιο συγκεκριμένος είναι ο όρος, τόσο πιο στενά είναι τα αποτελέσματα και τόσο λιγότερο συχνά γίνεται αναζήτηση αυτού του όρου. Και φυσικά, όσο πιο σύντομη είναι η φράση, τόσο ευρύτερα είναι τα αποτελέσματα και τόσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός για τη φράση. Ένα παράδειγμα ευρείας φράσης μπορεί να είναι “Ασφάλιση φορτηγών” ή “Ασφάλιση αυτοκινήτου”. Όταν στοχεύετε λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς, η ποσότητα είναι σημαντική. Η εταιρεία σας θα πρέπει να στοχεύει 100 ή περισσότερες μακριές ουρές, μαζί με πιο ανταγωνιστικές φράσεις, για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις προσπάθειες βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης του ασφαλιστικού γραφείου σας.

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ασφάλισης στη σελίδα (ασφαλιστικό SEO), περιλαμβάνει τόσο περιεχόμενο όσο και Μεταδεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι τα ρομπότ αναζήτησης από το Google ή το Bing αναζητούν το κείμενο, τις εικόνες, τις αναρτήσεις ιστολογίου και το βίντεο που εμφανίζονται στη σελίδα σας και τα Meta, όπως Περιγραφή σελίδας, Ετικέτες Alt και Ετικέτες κεφαλίδας που υπάρχουν αλλά δεν εμφανίζονται στη σελίδα. Η αποτελεσματική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ασφάλισης περιλαμβάνει επίσης βελτιστοποίηση εκτός σελίδας, όπως δελτία ειδήσεων, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σελιδοδείκτες και βίντεο για να αναφέρουμε μερικά. Η αποτελεσματική βελτιστοποίηση μακριάς ουράς θα έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ασφαλιστικών και αυξημένους δυνητικούς πελάτες ασφαλιστικών εταιρειών.

Με τον αυξανόμενο αριθμό αναζητήσεων για κινητά, η εταιρεία σας θα πρέπει να προσθέσει ερωτήσεις στις μακροχρόνιες προσπάθειές σας. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

· Πού μπορώ να αγοράσω Arizona Garage Keeper Insurance;

· Ποια είναι τα καλύτερα πρακτορεία ασφάλισης ιδιοκτητών χειριστή της Νέας Υόρκης;

· Ποια είναι τα χαμηλότερα ποσοστά Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης Καλιφόρνια;

· Πού μπορώ να βρω τις καλύτερες τιμές ασφάλισης επιχειρήσεων στη Φλόριντα;

· Ποιος προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές ασφάλισης για παράκτια συγκυριαρχία στη Φλόριντα;

Αν και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης οργανικής ασφάλισης και το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μια σημαντική πτυχή του μάρκετινγκ ασφαλιστικών πρακτορείων, οι εταιρείες που επιδιώκουν να δημιουργήσουν γρήγορα τον αγωγό τους συχνά διαπιστώνουν ότι το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ασφαλιστικών εταιρειών και οι στοχευμένες κλήσεις ρύθμισης ραντεβού μπορούν να αντιπροσωπεύουν μια ταχύτερη πορεία προς τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

Τα ασφαλιστικά γραφεία και οι μεσίτες που δεν διαθέτουν χρόνο, εργαλεία ή δεξιότητες για τη διαχείριση αυτού του τύπου πρωτοβουλίας μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να το αναθέσουν σε μια εξειδικευμένη εταιρεία ασφαλιστικού μάρκετινγκ.

Σχολιάστε