5 Βασικά Ασφαλιστικά Λάθη που πρέπει να Αποφύγετε

Η ύπαρξη βασικής ασφαλιστικής κάλυψης είναι απαραίτητη. Εάν δεν κάνετε αίτηση για ασφάλιση, να ξέρετε ότι θα είναι μεγάλο λάθος. Επομένως, μπορεί να θέλετε να έχετε αρκετή κάλυψη για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Επίσης, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της ασφάλισης. Παρακάτω δίνονται μερικά κοινά λάθη που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε όταν πρόκειται για την αγορά ασφάλισης.

Αγνοώντας τη Σημασία της Βασικής Ασφάλισης

Πρέπει να έχετε τουλάχιστον βασική ασφάλιση. Για παράδειγμα, μπορεί να σας προστατεύσει σε περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου και ατυχημάτων. Επιπλέον, η βασική ασφάλιση υγείας μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε τους ιατρικούς σας λογαριασμούς. Εάν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε μια ολοκληρωμένη πολιτική, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καταστροφικό ή εκπιπτόμενο σχέδιο.

Σύμφωνα με τον νόμο για την προσιτή φροντίδα, πρέπει να έχετε ασφάλιση υγείας. Διαφορετικά, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πρόστιμα κατά τη στιγμή της υποβολής των φόρων σας. Το πρόγραμμα υγείας που θα επιλέξετε θα πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις σας. Ένα σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για την προστασία της αναπηρίας, για παράδειγμα, μπορεί να σας προστατεύσει εάν αρρωστήσετε σοβαρά ή τραυματιστείτε.

Επιλέγοντας ένα ακριβό σχέδιο

Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος είναι να αγοράσετε ένα πρόγραμμα που είναι πιο ακριβό. Μπορεί να είναι δύσκολο να υπολογίσετε πόσα πρέπει να ξοδέψετε σε ένα πρόγραμμα, ειδικά όταν πρόκειται για ασφάλιση αστικής ευθύνης. Επομένως, σας προτείνουμε να συζητήσετε με έναν πράκτορα σχετικά με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Σε νεαρή ηλικία, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για ένα ακριβό πρόγραμμα, καθώς δεν θα έχετε πολλά περιουσιακά στοιχεία για προστασία.

Επιλέγοντας ένα φτηνό σχέδιο

Η ασφάλιση του εαυτού σας είναι ένα άλλο κοινό λάθος. Στην ιδανική περίπτωση, το βασικό σας σχέδιο θα πρέπει να μπορεί να καλύψει τα έξοδά σας. Με άλλα λόγια, σε περίπτωση ατυχήματος, το σχέδιό σας θα πρέπει να μπορεί να πληρώσει για όλα τα ιατρικά έξοδα.

Για ένα σχέδιο υγείας, το ίδιο ισχύει. Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα εκατομμύριο δολάρια μπορεί να είναι αρκετό. Ωστόσο, εάν έχετε μια σοβαρή ασθένεια όπως ο καρκίνος, τα ιατρικά σας έξοδα θα είναι πολύ υψηλότερα.

Επιλέγοντας τη Λάθος Ασφάλιση

Η λήψη του λανθασμένου τύπου ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι ένα άλλο κοινό λάθος. Δεν είναι καλή ιδέα να επιλέξετε πολιτικές που δεν θα σας ωφελήσουν. Για παράδειγμα, εάν είστε κάτω των 30 ετών, δεν χρειάζεται να λάβετε διαφορετικούς τύπους συμβολαίων.

Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε όλους τους τύπους πολιτικών. Εάν γνωρίζετε τι πρόκειται να πάρετε, δεν θα χρειαστεί να εκπλαγείτε τη στιγμή της υποβολής αξίωσης.

Μη λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικές πολιτικές

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ψωνίσει πριν αποφασίσετε για μια πολιτική. Είναι καλύτερα να το κάνετε αυτό κάθε τόσο. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μια διαφορετική πολιτική. Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε πολιτικές που προσφέρουν εκπτώσεις με βάση την τοποθεσία ή το επάγγελμά σας. Οι αγορές δεν θα απαιτήσουν πολύ χρόνο, αλλά θα σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κοινά λάθη.

Εν ολίγοις, αυτά είναι μερικά κοινά λάθη που μπορεί να θέλετε να αποφύγετε όταν πρόκειται να αγοράσετε το σωστό τύπο ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Είναι πολύ καλύτερο να συμβουλευτείτε ένα πράκτορας ασφάλισης υγείας να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση.

Αν ψάχνετε για πράκτορα ασφάλισης υγείας στην Καλιφόρνια, σας προτείνουμε να ελέγξετε τον Πράκτορα Ασφάλισης Υγείας.

Σχολιάστε